• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο γρήγορος Pirro
Μέρος της επιτυχίας της Ducati!
Νέα 09/01/2018 - 14:49

H Honda θα ωφελούνταν με έναν γρήγορο δοκιμαστή, όπως ο Michele Pirro της Ducati, τονίζει σε δηλώσεις του ο Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός οδηγός της LCR Honda είχε αναλάβει ρόλο στην εξέλιξη της RC213V μαζί με τους Marquez-Pedrosa, ενώ από φέτος θα έχει εργοστασιακό συμβόλαιο.

 

Ωστόσο οι τρεις τους δεν αρκούν και ο Cal θεωρεί ότι η Honda θα πρέπει να κινηθεί στα πρότυπα της Ducati, κάτι που ήδη έχει φροντίσει να κάνει το HRC.

 

Άλλωστε δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Honda ανακοίνωσε τον Stefan Bradl ως δοκιμαστή της.

 

Μια κίνηση κι ένα όνομα σίγουρα «μεγάλο» για το ρόλο του δοκιμαστή, ωστόσο και πάλι η Ducati έχει το προβάδισμα, καθώς ο Pirro αγωνίζεται και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

 

Βέβαια δεν είναι αυτή η μόνη εμπειρία του Michele Pirro, καθώς ο Ιταλός (που δεν είναι κανονική συμμετοχή στο MotoGP από το 2012) έχει αγωνιστεί σε 31 GP με την Ducati.

 

Σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο Pirro έδειξε ότι παραμένει εκπληκτικά γρήγορος απέναντι στους αντιπάλους του, έχοντας καταφέρει να είναι στη 10άδα σε εννέα Αγώνες!

 

«Ο δοκιμαστής πρέπει να έχει τον ίδιο ρυθμό, την ίδια ταχύτητα, όπως ο Pirro που δείτε τι έχει κάνει για την Ducati τα δυο τελευταία χρόνια».

 

«Δεν είναι ο πιο γρήγορος οδηγός του κόσμου, αλλά είναι ολοκληρωμένος αναβάτης και μπορεί να κάνει τη δουλειά που πρέπει».

 

«Ψάχνουμε για δυο ή ένα δέκατο στο γύρο και γι’ αυτό πρέπει να είναι καλός... ίσως αποσυρθεί ο Marquez και αναλάβει αυτός το συγκεκριμένο ρόλο», είπε αστειευόμενος.

 

Βέβαια να σημειώσουμε ότι η Ducati δεν αρκείται μόνο στις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις του Michele Pirro, καθώς έχει ακόμα έναν άσο στο μανίκι της.

 

Φυσικά αναφερόμαστε στον Casey Stoner που εύκολα συγκαταλέγεται στους πιο γρήγορους αναβάτες που έχουν περάσει ποτέ από τις πίστες του Παγκοσμίου.

 

Το μεγαλύτερο όγκο δουλειάς τον έχει επιφορτιστεί ο Pirro, αλλά είναι και οι συμβουλές του Αυστραλού που ενίοτε κάνουν τη διαφορά.

 

Ο Stoner θα είναι στο τεστ της Sepang για τους δοκιμαστές των εργοστασίων. Εκεί θα είναι και ο Stefan Bradl που θα φανεί εν καιρώ αν θα κάνει τη διαφορά για την Honda.

Επόμενο άρθρο »

Moto-e: Δοκιμές στην Almeria

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο θρίαμβος του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα