• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκληρή διαπραγμάτευση
Για να κρατήσει η Ducati τον Dovi
Νέα 08/01/2018 - 13:22

Η Ducati περιμένει ότι θα έχει δύσκολο έργο όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του Andrea Dovizioso, μετά την εκπληκτική περσινή του παρουσία.

 

Ο 31χρονος Ιταλός πήρε έξι νίκες το 2017, όσες και ο Πρωταθλητής Marquez, ενώ πάλεψε για την κατάκτηση του πολυπόθητου Τίτλου μέχρι και τον τελευταίο Αγώνα.

 

Επομένως είναι λογικό, ειδικά όταν η αμοιβή του είναι κατά πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη του ομόσταυλού του, Lorenzo, να θέλει σημαντική αύξηση για να μείνει.

 

Πρόσφατα ο Ciabbatti της Ducati παραδέχτηκε ότι ο Dovi είναι λογικό να ζητήσει περισσότερα χρήματα, υπογραμμίζοντας ότι επιθυμία των κόκκινων είναι να κρατήσουν και τους δυο αναβάτες τους.

 

Ωστόσο τα χρήματα - ακόμα και για την Ducati, με τους ισχυρούς χορηγούς της στο παρασκήνιο - δεν είναι ατέλειωτα.

 

«Προφανώς και θέλουμε να τους κρατήσουμε και τους δυο, αλλά το μπάτζετ που διαθέτουμε δεν είναι άπειρο και δεν μπορούμε να το ξοδέψουμε όλο σε μια κατεύθυνση, ενώ πρέπει να κρατήσουμε και κάτι για την εξέλιξη».

 

«Ξέρουμε ότι ο Dovizioso περιμένει κάτι μετά τα καλά του αποτελέσματα, τα οποία πήρε χάρη στην προσωπική του εξέλιξη και κατάσταση, αλλά και χάρη στην ανταγωνιστικότητα της Ducati».

 

«Κανείς δεν παίρνει έξι νίκες τυχαία στο Πρωτάθλημα».

 

«Θα ξεκινήσουμε να μιλάμε με τον Andrea σύντομα, τόσο για οικονομικά όσο και για τεχνικά θέματα. Περιμένει μισθό ανάλογο με αυτόν των κορυφαίων οδηγών. Θα είναι δύσκολες διαπραγματεύσεις».

 

«Θα ξεκινήσουμε τις συνομιλίες μετά το τεστ της Μαλαισίας στα τέλη του μήνα».

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Dovi είχε αποκαλύψει ότι η Honda τον είχε προσεγγίσει σε περίπτωση που έφευγε από την ομάδα ο Pedrosa.

 

Honda και Yamaha έχουν αρνηθεί ότι ενδιαφέρονται για τον Ιταλό της Ducati, ωστόσο το παραπάνω σενάριο δεν είναι απέχει πολύ από το να επαναληφθεί.

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati για το φέρινγκ της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Dakar 2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα