• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο άψογος Dovizioso!
Από το 2001 δεν έχει χάσει GP
Νέα 05/01/2018 - 10:50

Δεν είναι εύκολο να το πιστέψεις, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό: ο Andrea Dovizioso δεν έχει χάσει Grand Prix απ’ όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati οδήγησε για πρώτη φορά σε Grand Prix στα 125cc στο Mugello το 2001, ως έκτακτη συμμετοχή. Την επόμενη χρονιά ήταν κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα κι από τότε δεν έχει χάσει GP!

 

Είναι απίστευτο κι όμως εδώ και 16 χρόνια είναι σταθερά στο σχηματισμό εκκίνησης όλων των αγώνων, χωρίς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό που να τον κρατήσει εκτός.

 

Το μυστικό του είναι ότι ξέρει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις χωρίς να χρειάζεται να φτάνει στο όριο ή να το ξεπερνάει. Κι αυτό φαίνεται και στους αριθμούς, με τον Dovi να μην πέφτει παρά μόνο σπάνια.

 

Πέρυσι για παράδειγμα, δεν τερμάτισε μόνο σε δυο αγώνες: στην «καταραμένη» γι’ αυτόν Αργεντινή όπου και πάλι έπεσε εξαιτίας λάθους συναθλητή του και στην Valencia.

 

Αυτή τη σταθερότητα περιμένουμε να δούμε από τον Dovi και το 2018, ώστε και πάλι να είναι μέσα στους διεκδικητές του Τίτλου.

Επόμενο άρθρο »

Video: Εκπληκτικό 2πλό πέρασμα!

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati καλεί τον Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα