• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κέρδισε τη δίκη ο Rossi
Ενάντια στο ράντσο στην Tavullia
Νέα 04/01/2018 - 13:37

Κερδισμένος από τη δίκη ενάντια στο ράντσο του βγήκε ο Valentino Rossi, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες από δημοσιεύσεις της γειτονικής μας χώρας.

 

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη του ’17, ορισμένοι εκ των γειτόνων του Valentino στο ράντσο του στην Tavullia, κατέθεσαν αγωγή εναντίον του ως ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ράντσου.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ορισμένες άδειες δεν ήταν σωστές, οι κανονισμοί σχετικά με το θόρυβο παραβιάζονταν τακτικά, ενώ ορισμένες άδειες οικοδόμησης είχαν χορηγηθεί παράνομα.

 

Τα βασικά προβλήματα των ιδιοκτητών των σπιτιών που βρίσκονται δίπλα στο ράντο του Rossi, είναι τόσο η ηχορύπανση όσο και η σκόνη που σηκώνεται μετά τις προπονήσεις.

 

Η δίκη ξεκίνησε στις 02 Ιανουαρίου και μετά από εκτεταμένες συζητήσεις η ετυμηγορία του δικαστηρίου δεν δικαίωσε τους γείτονες, αλλά τον Valentino Rossi.

 

Το δικαστήριο απέρριψε το κατηγορητήριο και δεν δέχτηκε ότι υπήρξαν παράνομες πράξεις. Επιπλέον δέχτηκαν ότι δεν παραβιάζονταν οι ώρες κοινής ησυχίας και ότι η ηχορύπανση ήταν εντός νομίμων ορίων.

Επόμενο άρθρο »

Οι κλειστές πόρτες για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ποιόν προτιμάτε;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα