• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Στη σωστή θέση!
Εκεί πρέπει να επιστρέψει η Suzuki το ‘18
Νέα 04/01/2018 - 13:09

Το κλειδί για να επιστρέψει η Suzuki «...στη σωστή της θέση», σύμφωνα με τον Davide Brivio, είναι οι τέλειες τεχνικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 

Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι, η Suzuki είχε κάνει λάθος επιλογή όσον αφορά στον κινητήρα που θα σφράγιζε για το ’17 και αυτό είχε αντίκτυπο στην μετέπειτα πορεία της.

 

Φέτος σαφώς και δεν θέλουν να επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

 

Ο Brivio ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο 2017: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά και μόνο στους τελευταίους αγώνες κερδίσαμε λίγο έδαφος».

 

«Δεν πήραμε όμως αυτό που θέλαμε. Μετά τον τραυματισμό του Alex τη δεύτερη μέρα του τεστ στην Valencia, ο Iannone έμεινε μόνος του στην εξέλιξη κι αυτό μας στοίχισε».

 

«Ο Rins επέστρεψε στην Sepang αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος κάτι που του κόστισε αργότερα. Και μετά είχε άλλους δυο τραυματισμούς στο πόδι και στον καρπό».

 

«Έτσι ο Andrea ήταν σχεδόν μόνος του στην ομάδα, με εξαίρεση την προσωρινή βοήθεια από τον Sylvain Guintoli. Το χειρότερο κομμάτι της χρονιάς ήταν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες, εκεί που τα αποτελέσματα απείχαν πολύ από τις προσδοκίες μας».

 

«Το Αγωνιστικό Τμήμα της Suzuki στην Ιαπωνία δούλεψε πολύ σκληρά για να εντοπίσει τα προβλήματα και να βρει λύσεις και γι’ αυτό προς το τέλος καταφέραμε να βελτιωθούμε λίγο».

 

Η επιστροφή του Alex Rins και οι βελτιώσεις της GSX-RR ικανοποίησαν τον Brivio που τώρα πιστεύει ότι η ομάδα έχει μια καλή βάση για τις μοτοσυκλέτες του ’18.

 

«Ένα από τα σημεία κλειδιά ήταν η επιστροφή του Rins και γι’ αυτό είχαμε τα αποτελέσματα που έπρεπε στους τελευταίους αγώνες».

 

«Στο τέλος, η 4η θέση του Rins και η 6η του Iannone στην Valencia, θα είναι η βάση μας για να ξεκινήσουμε το 2018».

 

«Θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε τις καλύτερες δυνατές μοτοσυκλέτες για το ’18 και να είμαστε πολύ προσεχτικοί για κάθε μια από τις αποφάσεις μας».

 

«Κι έτσι θέλουμε να ξεκινήσει το 2018 και να είναι μια εξαιρετική χρονιά για εμάς, μια χρονιά που θα επαναφέρει την Suzuki στη σωστή της θέση».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ποιόν προτιμάτε;

« Προηγούμενο άρθρο

Φλερτάρει με τραυματισμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα