• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JARVIS: "Iδανική η Valencia για να μυηθεί ο Spies."
O επικεφαλής της Yamaha προλογίζει το ντεμπούτο του Αμερικάνου.
Νέα 09/10/2009 - 10:15

Ο επικεφαλής της Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis, περιέγραψε ως ιδανική την ευκαρία που έχει ο Ben Spies να τρέξει ως wild card στον τελευταίο φετινό αγώνα, στην Valencia. Μ' αυτό τον τρόπο, ο Αμερικάνος θα μυηθεί στο μαγευτικό, αλλά δύσκολο κόσμο των MotoGP, και θα ξεκινήσει να εγκληματίζεται στα καινούρια δεδομένα.

 

Ο Spies θα αγωνιστεί για την δορυφορική ομάδα της Yamaha, που διευθύνει ο Herve Poncharal δίπλα στον συμπατριώτη του, και πολύπειρο αναβάτη, Colin Edwards, στο Πρωτάθλημα του 2010. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Yamaha έκριναν ότι η συμμετοχή του στον τελευταίο φετινό αγώνα, θα του δώσει σημαντικές εμπειρίες και ταυτόχρονα θα παρακαμφθεί το πρόβλημα των περιορισμένων δοκιμών.

 

"Όπως δηλώσαμε πριν από μερικές μέρες, ο Ben αποφάσισε να μετακομίσει στα MotoGP. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Tech 3 Yamaha, θα ξεκινήσουν από το φετινό αγώνα της Valencia. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν την Τρίτη και θα συνεχίσουν την Τετάρτη, οπότε η προσαρμογή του θα είναι ομαλή", δήλωσε ο Jarvis.

 

"Ο Ben επέμενε ιδιαίτερα να τρέξει ως wild card στην Valencia. Ελέγξαμε αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε την επιθυμία του. Θα είναι πολύ συναρπαστικό για όλους μας, και ο Ben θα έχει τρεις επιπλέον μέρες πάνω στην M1, πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών. Νομίζω πως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία", ολοκλήρωσε ο Jarvis.

Spies
Spies

Επόμενο άρθρο »

KTM: Δε θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα των 125cc, την επόμενη χρονιά.

« Προηγούμενο άρθρο

RED BULL ROOKIES CUP: Το line up του 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα