• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Περιμένω ένα καλύτερο ‘18
Με την ομάδα της Suzuki
Νέα 03/01/2018 - 10:03

Το 2018 θα είναι η δεύτερη σεζόν του Andrea Iannone στην ομάδα της Suzuki και ο Ιταλός έχει υψηλές βλέψεις μετά την πολύ άσχημη περσινή του σεζόν.

 

Άλλωστε στους τελευταίους Αγώνες έδειξε ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο και πάνω σ’ αυτό θέλει να χτίσει για την επερχόμενη σεζόν.

 

Ο Andrea έγραψε πρόσφατα στο blog της ομάδας και κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση της περσινής σεζόν, έγραψε:

 

«Το 2017 αποδείχτηκε πιο δύσκολο απ’ ότι περιμέναμε... κρίμα, διότι μετά το πρώτο  τεστ στην Valencia πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε δυνατά αποτελέσματα».

 

«Μου πήρε χρόνο να συνηθίσω την Suzuki. Ήταν καινούργια μοτοσυκλέτα για μένα αλλά και για τον Rigamonti, όπως και η Ιαπωνική μέθοδος εργασίας ήταν διαφορετική. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή».

 

Παρά τα πολλά προβλήματα, όπως έβγαινε προς τα έξω όλη τη περσινή σεζόν, ο Iannone δεν είχε καμμία διάθεση να τα παρατήσει. Αυτό επαναλαμβάνει και τώρα:

 

«Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η υπομονή και η συγκέντρωση. Δεν έχασα την πίστη μου. Υπήρχαν στιγμές απογοήτευσης, αλλά ακόμα και στην πιο μαύρη ώρα συνέχισα να πιστεύω».

 

«Όταν έχεις δουλέψει με μια ομάδα για τόσα χρόνια δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις, αλλά ο χρόνος και οι άνθρωποι γύρω σου σε βοηθούν και σε μαθαίνουν πολλά».

 

Το τεστ στην Aragon αποδείχτηκε πολύ σημαντικό για τον Andrea και την ομάδα.

 

«Δοκιμάσαμε τα νέα εξαρτήματα και συνειδητοποιήσαμε τα λάθη. Όλ’ αυτά μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και περιμένω ένα καλύτερο ’18 για μένα και την Suzuki».

Επόμενο άρθρο »

Zarco-Petrucci-Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η πτώση του Iannone στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα