• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χριστουγεννιάτικη προσφορά travel-sports
Ταξιδέψτε στο Mugello με έως 20% έκπτωση!
Νέα Αγοράς 18/12/2017 - 17:41

Μπαίνουμε από την "καμινάδα" του e-mail  σας για να σας φέρουμε την πιο καυτή early booking προσφορά μας για την εκδρομή του travel-sports το 2018 στο Μουτζέλο της Ιταλίας.


Αγοράστε το πακέτο της εκδρομής μέχρι το τέλος του χρόνου και ελάτε είτε με την μηχανή σας είτε με το λεωφορείο μας και κερδίστε μεχρι και 20% !!

 

Η τέλεια ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ταξιδεύουμε με το μεγαλύτερο ίσως οργανωμένο μοτοσυκλετιστικό κομβόι στο Mugello. Διασχίζουμε με ασφάλεια υπέροχες διαδρομές της Τοσκάνης με πρώτη και καλύτερη το καταπληκτικό passo Muraglione που από μόνο του είναι μια τέλεια οδηγική εμπειρία.

 

Το απόλυτο ΘΕΑΜΑ 
Οι αγώνες στο Mugello είναι πάντα κομμάτι της ιστορίας των MotoGP. Κάθε χρόνο πάνω από 200 χιλιάδες κόσμου συρρέουν στους λόφους και τις κερκίδες της καταπληκτικής αυτής πίστας στα περίχωρα της Φλωρεντίας για να δουν και να ακούσουν το απόλυτο ΥΠΕΡ-θέαμα! 

 

Το μαγικό ΣΚΗΝΙΚΟ 
Ποτέ άλλοτε δεν έχετε δει τόσους "τρελούς" να γλεντάνε με χίλιους απίθανους τρόπους το μεγαλύτερο πανηγύρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 
Δεν θα το πιστεύετε βλέποντας τα όσα γίνονται γύρω σας αλλά πριν το συνειδητοποιήσετε θα είστε και εσείς ένας από αυτούς.

 

Κλείστε θέσεις ΤΩΡΑ σε τιμές από 440 ευρώ αντί για 520 !!

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή στο Mugello, πατήστε εδώ ή τηλεφωνήστε στο 210-3237333

Επόμενο άρθρο »

Motoshow Thessaloniki 2018

« Προηγούμενο άρθρο

YAMAHA – Παναθηναϊκός Superfoods

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα