• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Ο Ronaldo είναι ο καλύτερος
Αλλά ο ύμνος μας παίζει λίγες φορές γι’ αυτόν!
Νέα 18/12/2017 - 15:02

Η δράση, η αγωνία και η πίεση αποτελούν παρελθόν για τους αναβάτες όλων των κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για διαφορετικά θέματα αυτό το διάστημα.

 

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται και ο Miguel Oliveira, ο Πορτογάλος αναβάτης της KTM στην Moto2, ο οποίος έκανε τα δικά του σχόλια για διάφορα θέματα.

 

Ρωτώντας τον για τον παλμό του Πορτογαλικού κοινού όταν τον παρακολουθεί στους αγώνες, ο Oliveira αποκρίθηκε:

 

«Νομίζω ότι κάτι που λειτουργεί υπέρ μου, είναι το γεγονός ότι το άθλημά μας είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς: όποιος τερματίσει πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι 2ος κτλ. Είναι εύκολο να το κατανοήσεις».

 

Στη συνέχεια μίλησε για την απουσία συλλόγων ή ηλικιακών περιορισμών όσον αφορά στους θεατές.

 

«Το άλλο καλό είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες, σύλλογοι κι έτσι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος θεατών που με ακολουθούν ασχέτως ομάδας».

 

«Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι και η ηλικία. Έχω οπαδούς που ακόμα δεν μπορούν να μιλήσουν και άλλους που είναι αρκετά μεγάλοι. Έτσι καλύπτουμε ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος».

 

Η κουβέντα μετά πήγε στον εθνικό ύμνο της Πορτογαλίας και στο πόσο συχνά ακούγεται λόγω της παρουσίας του στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

«Όταν ακούγεται ο ύμνος η ανταμοιβή σου είναι μεγάλη. Είναι και αυτό κάτι που είναι υπέρ μου».

 

«Ο Cristiano Ronaldo είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου για μένα, αλλά ο ύμνος μας παίζει λίγες φορές γι’ αυτόν. Ενώ για μένα έχει ακουστεί 9-10 φορές».

 

«Είναι κάτι που αρέσει πολύ στους Πορτογάλους, σ’ αυτούς που ακολουθούν το άθλημά μας».

 

Τέλος, πρόσθεσε: «Και ίσως σ’ αυτό το συναίσθημα είναι που οφείλω τους τόσους οπαδούς μου, όπως επίσης επειδή δείχνω ποιός είμαι ως άνθρωπος και όχι ως αναβάτης».

 

«Νομίζω ότι αυτό το εκτιμούν οι άνθρωποι. Είμαι τυχερός που μπορώ και μεταφέρω αυτό το μήνυμα και όλοι μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο που προσπαθώ να πετύχω». 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αγωνίζομαι μόνο για διασκέδαση;

« Προηγούμενο άρθρο

Η εκδίκηση των SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα