• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: Συγκεντρωμένος μετά το Estoril.
Ο Ιταλός στοχεύει ψηλά στους τρεις τελευταίους αγώνες.
Νέα 07/10/2009 - 08:13

Ο Loris Capirossi δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την πρόοδο στην εξέλιξη της GSV-R, αφού εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα στον αγώνα της Πορτογαλίας. Ο Ιταλός έδινε μάχη για την έκτη θέση, με κύριους αντιπάλους τον Toni Elías (San Carlo Honda Gresini) και τον Andrea Dovizioso (Repsol Honda), προσπαθώντας να εξασφαλίσει την έβδομη θέση στην κατάταξη όπως ο ίδιος επιθυμεί. Δυστυχώς, στον 20ο γύρο η μοτοσυκλέτα του φάνηκε να έχει διαφορετική άποψη, οδηγώντας τον σε εγκατάλειψη.

 

Ο βετεράνος αναβάτης παραμένει έβδομος στο Πρωτάθλημα, το βαθμολογικό πλεονέκτημα του όμως, ελαττώθηκε σημαντικά, υπέρ του Randy de Puniet (LCR Honda). "Τα πράγματα στο Estoril δεν πήγαιναν άσχημα, μέχρι που σταματήσαμε! Ξεκίνησα καλά και ήμουν στο group των πρώτων, αλλά έχασα τον έλεγχο στον 6ο γύρο, καθώς και μερικές θέσεις. Προσπάθησα να ανακτήσω το ρυθμό μου, και κατάφερα να πιάσω τον Toni και τον Andrea. Ξέρω ότι ήμουν ταχύτερος από αυτούς και θα μπορούσα να τους περάσω διεκδικώντας ένα καλό αποτέλεσμα", είπε ο Loris.

 

"Τότε δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη, διότι η μοτοσυκλέτα έχασε αρκετή ισχύ και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να επιστρέψω στα pits. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτό το σαββατοκύριακο για να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις και θα μπορούσα να παλέψω για την πέμπτη ή έκτη θέση. Το Estoril πάντως δεν είναι από τις πίστες που μας ταιριάζουν, και πραγματικά ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα. Η μοτοσυκλέτα βελτιώνεται συνεχώς και σίγουρα μπορούμε να διεκδικήσουμε καλά αποτελέσματα", συμπλήρωσε ο πολύπειρος Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

SPIES: Με το νούμερο 11 στα MotoGP.

« Προηγούμενο άρθρο

KALLIO: Ανήσυχος μετά την πτώση του στο Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα