• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KALLIO: Ανήσυχος μετά την πτώση του στο Estoril.
Ο Φινλανδός θέλει να αποφύγει τις πτώσεις στους τελευταίους αγώνες.
Νέα 07/10/2009 - 07:28

Για μια ακόμα φορά, ο Mika Kallio άφησε ανάμικτα συναισθήματα στους ανθρώπους της ομάδας του. Ο Φινλανδός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα τoυ Estoril, όμως έπεσε στον έκτο γύρο παλεύοντας για την έκτη θέση. Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή πτώση του Kallio σε αγώνα, κάτι που προβληματίζει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του. 

 

Ο Φινλανδός, που έχει ήδη ανανεώσει με την Pramac Ducati για το 2010, θα προσπαθήσει στους τρεις τελευταίους αγώνες να αποδείξει το αναμφισβήτητο ταλέντο του. Αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι η σταθερότητα.

 

"Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τα πήγαινα καλά και ξαφνικά βρέθηκα στο έδαφος. Δεν πίεζα ιδιαίτερα, απλά προσπαθούσα να διατηρήσω το ρυθμό μου. Δυστυχώς προδόθηκα από το μπροστινό μου και κατέληξα εκτός πίστας. Λυπάμαι πολύ για όλη την ομάδα μου, που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο. Ελπίζω να καταφέρω να τους το δώσω στους τελευταίους αγώνες", δήλωσε ο Kallio.

 

"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ο Mika έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα το άξιζε αν κρίνει κανείς από τη συνολική παρουσία του το σαββατοκύριακο. Στο ζέσταμα βρήκαμε κάποιες καλές ρυθμίσεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, τον πέμπτο ταχύτερο γύρο. Στον αγώνα όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, αλλά όλοι είδαμε πως κατέληξαν τα πράγματα", δήλωσε ο Fabiano Sterlacchini, τεχνικός διευθυντής της Pramac.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Συγκεντρωμένος μετά το Estoril.

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: "Ο Schwantz έπεσε εντελώς στην υπόληψή μου."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα