• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis: Κατά 99% σταματάω!
Θα ρίξει το βάρος στη Life Motorcycle
Νέα 11/12/2017 - 11:08

Ο διεθνούς φήμης οδηγός αγώνων, Alex de Angelis, βρέθηκε χτες στη χώρα μας για λογαριασμό της Life Motorcycle.

 

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση μάλιστα, ο αναβάτης από το San Marino με την πλούσια καριέρα σε MotoGP και SBK, αποκάλυψε:

 

«Κατά 99% η καριέρα μου θα σταματήσει και θα ρίξω όλο μου το βάρος στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με την Life Motorcycle».

 

Ο De Angelis σε λίγους μήνες, στις 26 Φεβρουαρίου, θα γίνει 34 χρονών. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1999 όταν και έκανε ντεμπούτο στα 125cc.

 

Η πρώτη του κανονική σεζόν στη μικρή κατηγορία ήταν το 2000, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στα 250cc, στη MotoGP και στην Moto2.

 

Φέτος αγωνίστηκε στα SBK-Motul με την ομάδα της Pedercini Kawasaki μέχρι και πριν τον Γερμανικό Γύρο, όταν αντικατασταθηκε με τον Russο.

 

Μετά έκανε τρεις έκτακτες συμμετοχές στην Moto2, στο Silverstone, στο Misano (όπου ήταν εξαιρετικός και τερμάτισε 12ος) και στην Sepang.

 

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο συμπαθής De Angelis δήλωνε ότι έχει προτάσεις από δυο ομάδες των SBK-Motul. Τι άλλαξε όμως στο μεσοδιάστημα.

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του και μας είπε:

 

«Οι συναντήσεις με τις ομάδες αυτές έγιναν, αλλά δεν πάρθηκε καμμία οριστική απόφαση. Υπάρχει ακόμα πιθανότητα να επιστρέψω, αλλά είναι πολύ μικρή».

 

«Ο λόγος είναι ότι δεν θα έχω ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και αν είναι να επιστρέψω, θέλω να το κάνω ως πρωταγωνιστής και όχι ως κομπάρσος».

 

«Θέλω να έχω ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με το οποίο θα μπορώ να κυνηγώ καλά αποτελέσματα και όχι απλά να λέω ότι συμμετέχω».

 

«Έτσι, όπως είπα και στη συνέντευξη πριν λίγο, κατά 99% η καριέρα μου σταματά εδώ».

 

Ο Alex de Angelis είναι ένας από τους τρεις εκπαιδευτές της Life Motorcycle που θα διοργανώσει σχολεία οδήγησης στην Ελλάδα και για το 2018, προσφέροντας με την εμπειρία του πολύτιμες συμβουλές σε Έλληνες και ξένους μοτοσυκλετιστές.

Επόμενο άρθρο »

Suppo: Η φήμη και η δόξα;

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα κερκίδα στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα