• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #86
Ducati V4 Speciale με 226hp!
MOTOGP WORLD 11/12/2017 - 11:01

Το νέο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD κυκλοφορεί στα περίπτερα των Αθηνών και σε περίπου δυο εβδομάδες θα βρίσκεται σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Στην πλούσια ύλη του θα διαβάσουμε:

 

Σαλόνι Μιλάνου 2017

Στο εξώφυλλο του νέου μας τεύχους φιγουράρει η Ducati Speciale που έκλεψε την παράσταση στη φετινή EICMA, αναγκάζοντας τις υπόλοιπες εταιρείες να αυτοπεριορίζονται σε δεύτερο ρόλο! Στο αφιέρωμά μας θα διαβάσουμε για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα των κατασκευαστών.

 

Αγώνας Motegi

Οι δυο εκ των κορυφαίων αναβατών του 2017 πρόσφεραν θέαμα κι έδωσαν σκληρή μάχη για τη νίκη στην Ιαπωνική πίστα, για τον 15ο Γύρο της σεζόν.

 

SBK-Motul: Magny-Cours

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Jonathan Rea πήρε τον Τίτλο στα SBK-Motul, γράφοντας το όνομά του στο Πάνθεον των Θρύλων του Πρωταθλήματος!

 

Αγώνας Phillip Island

Ένας ακόμα αγώνας-ποίημα στην καταπληκτική πίστα της Αυστραλίας, με ασταμάτητες μάχες που έκοβαν την ανάσα, επαφές σχεδόν σε κάθε γύρο και 73 προσπεράσεις σε διάστημα 40 λεπτών!

 

SBK-Motul: Jerez

Λίγες ημέρες αφότου κατέκτησε τον Τίτλο, ο Jonathan Rea πήρε και τις πρώτες του νίκες στην φρεσκο-ασφαλτοστρωμένη πίστα της Jerez.

 

Αγώνας Sepang

Ο Τίτλος τελικά δεν κρίθηκε στην Sepang, εκεί που οι Ducati ήταν γρήγορες από την πρώτη ημέρα και δίκαια έκαναν το πρώτο τους φετινό 1-2, με τον Dovi να τερματίζει μπροστά από τον Lorenzo.

 

ΠΠΤ Μέγαρα 2017

Ο 5ος και ο 6ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ για το ΠΠΤ2017 έγινε με καλές καιρικές συνθήκες και πολλούς θεατές που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων οδηγών.

 

Αγώνας Valencia

Η αυλαία έπεσε στην πίστα της Valencia και μέσα από τη μάχη των δυο κορυφαίων οδηγών για το 2017, αναδείχθηκε νικητής ο Marc Marquez υ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο MotoGP με τα κατορθώματά του.

 

SBK-Motul: Qatar

Σαν σίφουνας πέρασε και από την Losail ο Rea, καταφέρνοντας να κάνει το διπλό σε μια πίστα που ποτέ δεν είχε κερδίσει ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η Kawasaki.

 

Δοκιμή Suzuki

Οδηγούμε την κορυφαία περιορισμένης παραγωγής GSX-R1000R στις Σέρρες, αλλά και στο δρόμο, για να επιβεβαιώσουμε ότι μπορεί να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #87

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #85

Χορηγοί