• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: Με το νούμερο 11 στα MotoGP.
Ο Αμερικάνος επιλέγει το παλιό του νούμερο.
Νέα 07/10/2009 - 08:46

Ο Ben Spies επέλεξε να αγωνιστεί στα MotoGP με το αγαπημένο του νούμερο 11, για το Πρωτάθλημα του 2010. Ο Αμερικάνος επέλεξε για τη φετινή του χρονιά στα Superbike τον αριθμό 19 , επειδή ο εργοστασιακός αναβάτης της BMW, Troy Corser ήδη χρησιμοποιούσε τον αριθμό 11.

 

Ο Alvaro Bautista που επίσης μετακομίζει στα MotoGP είχε ήδη επιλέξει το 19, οπότε ο Spies ήταν ελεύθερος να πάρει το 11 όπως ακριβώς επιθυμούσε εξ' αρχής. Ο Αμερικάνος που καταδιώκει τον Noriyuki Haga με δέκα βαθμούς για το Πρωτάθλημα Superbike, με ένα γύρο να απομένει, επιβεβαίωσε ότι θα μετακομίσει στα MotoGP το 2010, με την ομάδα της Monster Yamaha Tech 3.

 

Ο νεαρός θα πρωτοεμφανιστεί στα MotoGP, νωρίτερα από ότι αναμενόταν, καθώς θα συμμετάσχει σαν wild card, στον αγώνα της Valencia. Τα κουτσομπολιά πάντως λένε ότι αυτή η κίνηση έγινε από μέρους της Yamaha λόγω του περιορισμού των δοκιμών. Με άλλα λόγια, ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα δώσει στον Αμερικάνο σημαντική εμπειρία πάνω στη μοτοσυκλέτα, καθώς και στην Yamaha, αρκετά δεδομένα σε σχέση με το τι πρέπει να βελτιωθεί στη μοτοσυκλέτα του Spies, εν όψει του Πρωταθλήματος του 2010.

Επόμενο άρθρο »

ΕSPARGARO: Στην Pramac Ducati για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

CAPIROSSI: Συγκεντρωμένος μετά το Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα