• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕSPARGARO: Στην Pramac Ducati για το 2010.
Επισημοποίηση της μεταγραφής του Ισπανού.
Νέα 07/10/2009 - 10:37

Όπως αποκλειστικά μεταδώσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας, ο Aleix Espargaro θα βρίσκεται στην ομάδα της Pramac Ducati το 2010. Ο Ισπανός, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, κατά τη σύντομη φετινή του επαφή με τη μοτοσυκλέτα της Ducati, θα αντικαταστήσει τον Nicolo Canepa.

 

Ακολουθούν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

 

"Προφανώς είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα. Στόχος μου ήταν να σιγουρέψω μια θέση στο Πρωτάθλημα της Moto2. Τα πράγματα εξελίχτηκαν πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Δεν έχουν πολύ αναβάτες την ευκαιρία να οδηγήσουν μια μοτοσυκλέτα MotoGP, και θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Η Pramac είναι μια από τις καλύτερες δορυφορικές ομάδες και έχω πολύ υψηλό κίνητρο να αποδείξω την αξία μου", δήλωσε ο Espargaro.

 

"Αυτή τη χρονιά έχουμε καλά αποτελέσματα χάρις κυρίως στον Mika Kallio, και γι' αυτό ο συγκεκριμένος αναβάτης θα παραμείνει μαζί μας και την επόμενη χρονιά. Τον εμπιστευόμαστε πραγματικά και εκτιμάμε ιδιαίτερα την αφοσίωσή στο άθλημα, καθώς και τον χαρακτήρα του. Ταυτόχρονα, θέλω να ευχαριστήσω τον Nicolo. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον. Η μικρή του εμπειρία δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει τις επιδόσεις που περιμέναμε από αυτόν, Ο καινούριος μας αναβάτης είναι ο Aleix Espargaro, ο οποίος ήδη έχει δείξει μέρος του πλούσιου ταλέντου του στους δύο αγώνες που έτρεξε μαζί μας", δήλωσε ο Paolo Campinoti, επικεφαλής της Pramac Ducati.

Επόμενο άρθρο »

TOSELAND: "Θέλω περισσότερους τίτλους από τον Fogarty."

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: Με το νούμερο 11 στα MotoGP.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα