• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: Θα ωφεληθεί η Yamaha
Αν δοθεί στον Zarco μοτοσυκλέτα του ’18!
Νέα 07/12/2017 - 13:28

Ο ιδιοκτήτης της Monster Tech3, Herve Poncharal, θεωρεί ότι ο Johann Zarco αξίζει να έχει μοτοσυκλέτα του ’18 τη νέα σεζόν, ενώ απ’ αυτό θα επωφεληθεί και η Yamaha.

 

Η απόδοση του Zarco το 2017 ήταν εξαιρετική και κατάφερε να εξασφαλίσει τόσο τον Τίτλο του καλύτερου Rookie της χρονιάς, όσο και τον αντίστοιχο για τον καλύτερο Δορυφορικό αναβάτη.

 

Ωστόσο η Yamaha ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει με τι μοτοσυκλέτα θα είναι ο Γάλλος στο νέο Πρωτάθλημα και ο Poncharal θεωρεί ότι αν έχει εργοστασιακή, αυτό θα ήταν προς το συμφέρον των μπλε.

 

«Κάτι τέτοιο θα ήταν ξεκάθαρα καλό και για εμάς και για τον αναβάτη, αλλά και για την Yamaha».

 

«Ένα από τα πλεονεκτήματα της Kalex στην Moto2 είναι ότι έχουν πολλές μοτοσυκλέτες και παίρνουν πολλά δεδομένα κι έτσι εξελίσσονται καλύτερα και ταχύτερα».

 

«Για μένα δεν χωρά αμφιβολία περί αυτού.... αν έχεις τρεις αναβάτες με την ίδια μοτοσυκλέτα, παίρνεις 33% περισσότερη πληροφόρηση».

 

«Και πλέον ο Johann δεν είναι ένας rookie, αλλά ένας κορυφαίος αναβάτης. Έχει την εμπειρία, την αίσθηση και ξέρουν πόσο καλά είναι τα σχόλιά του».

 

«Θα ήταν καλό αν μπορούσε να έχει εργοστασιακή υποστήριξη».

 

Να σημειωθεί ότι τόσο η Honda, όσο και η Ducati (οι μεγάλοι αντίπαλοι της Yamaha) έχουν με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα τους Crutchlow και Petrucci αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Το καλύτερο GP του ’17;

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Το 2019;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα