• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMON: "Διατηρώ σημαντικό πλεονέκτημα για τον τίτλο."
Ο Ισπανός σχολιάζει τον αγώνα του Estoril.
Νέα 06/10/2009 - 09:23

O Julián Simón έχασε την ευκαιρία να σιγουρέψει την κατάκτηση του φετινού Τίτλου των 125cc, στην Πορτογαλία. Ο Ισπανός ήταν ταχύτερος όλο το σαββατοκύριακο, στον αγώνα όμως σημείωσε πτώση όντας στην κορυφή, επτά γύρους πριν το πέσιμο της καρώ σημαίας. Αυτός που τελικά επωφελήθηκε, ήταν ο Bradley Smith, ο οποίος έκλεισε λίγο τη βαθμολογική του διαφορά από τον Simon.

 

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Simón γνωρίζει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ότι έχει μεγάλο πλεονέκτημα, για τους επόμενους τρεις αγώνες. Η διαφορά του με τον Smith είναι στους 50.5 βαθμούς, με τρεις αγώνες να απομένουν.

 

 

"“Στην αρχή δυσκολεύτηκα να πάρω την πρωτοπορία. Όταν τα κατάφερα, διαμόρφωσα διαφορά πέντε δευτερολέπτων. Σ' αυτό το σημείο αποφάσισα να κάνω ακόμα δύο γρήγορους γύρους, και μετά να κατεβάσω το ρυθμό μου. Δυστυχώς, σημείωσα πτώση. Νιώθω πολύ άσχημα για την ομάδα μου, που με βοήθησε πολύ σε αυτό τον αγώνα. Τουλάχιστον κατάφερα να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα και να τερματίσω τον αγώνα", δήλωσε ο Simon.

 

"Μια νίκη θα ήταν σημαντική, γιατί θα δυσκόλευε πολύ το έργο των ανταγωνιστών μου, στο παιχνίδι του τίτλου. Ακόμα κι έτσι έιμαι 50 βαθμούς μπροστά. Το σημαντικό τώρα είναι να αποφύγουμε παρόμοια λάθη", τόνισε ο Ισπανός.

 

"Η πίστα της Αυστραλίας μου αρέσει. Νομίζω πως αρέσει σε όλους τους αναβάτες, και προσωπικά ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ. Θα πάω εκεί και θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τη μοτοσυκλέτα όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο αγώνα, και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω να νικήσω το Πρωτάθλημα εκεί", ολοκλήρωσε ο Simon.

Επόμενο άρθρο »

Ο «ΑIR» JORDAN χορηγός του SPIES στη Valencia;

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: "Δε σκέφτομαι τον τίτλο."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα