• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: "Δε σκέφτομαι τον τίτλο."
Ο Ιταλός κάνει απολογισμό του τελευταίου αγώνα.
Νέα 06/10/2009 - 08:44

Ο Marco Simoncelli κατέκτησε την πέμπτη του φετινή νίκη στον αγώνα της Πορτογαλίας. Έτσι ο Ιταλός πλησίασε τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Hiroshi Aoyama στους 28 βαθμούς, με τρεις αγώνες να απομένουν.

 

"Ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς στην Πορτογαλία, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αρχικά. Όταν ξεκινήσαμε δεν μπορούσα να βολευτώ στη μοτοσυκλέτα. Στην Imola οδήγησα μια Aprilia RSV4, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο Πρωτάθλημα, και έτσι έπρεπε να προσαρμοστώ ξανά στην Gilera μου, για το πρώτο session", δήλωσε ο Simoncelli.

 

"Το Σάββατο είχα άλλο ένα πρόβλημα, αλλά τελικά καταφέραμε να βρούμε το σωστό στήσιμο. Η μοτοσυκλέτα άρχισε να δουλεύει εξαιρετικά, αφού κάναμε και μερικές βελτιώσεις στο ζέσταμα. Στον αγώνα έχασα μερικές θέσεις στην αρχή, αλλά όταν άρχισα να πιέζω η μοτοσυκλέτα ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και κατάφερα να οδηγήσω όπως ακριβώς ήθελα. Όταν βρέθηκα στην κορυφή άρχισα να πιέζω δυνατά, για να δημιουργήσω διαφορά από τους επόμενους, και τελικά τα κατάφερα", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

"Ακολουθεί ο αγώνας του Phillip Island που μου αρέσει πολύ και θα χαμογελάω συνέχεια κάτω από το κράνος μου, όταν θα οδηγώ εκεί. Προς το παρόν δε σκέφτομαι το Πρωτάθλημα, αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά", ολοκλήρωσε ο Simoncelli.

Επόμενο άρθρο »

SIMON: "Διατηρώ σημαντικό πλεονέκτημα για τον τίτλο."

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Μια ακόμα καλή εμφάνιση.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα