• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το 2018 με την M1 του ’16!
Το επιβεβαίωσε ο Ιταλός σε δηλώσεις του
Νέα 30/11/2017 - 16:06

Ο Valentino Rossi επιβεβαίωσε, λίγες ημέρες μετά τις δοκιμές στην Sepang, ότι η Yamaha του 2018 θα βασίζεται στη μοτοσυκλέτα του 2016!

 

Μετά το τεστ στην Valencia και το μεγάλο μπέρδεμα των μπλε, ακολούθησαν ιδιωτικές δοκιμές για τους εργοστασιακούς και τον Zarco στην Μαλαισία.

 

Εκεί και οι τρεις τους συμφώνησαν ότι η Yamaha θα πρέπει να αφήσει τη φετινή μοτοσυκλέτα και να εστιάσει την εξέλιξη του ’18 στην Μ1 του 2016.

 

«Δοκιμάσαμε τη μοτοσυκλέτα του ’16 και τη φετινή και όλοι συμφωνήσαμε ότι αυτή του 2017 ήταν χειρότερη», δήλωσε ο Ιταλός θρύλος στο Radio Deejay της Ιταλίας.

 

«Μένει να δούμε πως θα είναι η νέα μοτοσυκλέτα... θα έχει ενδιαφέρον. Όμως η βάση της θα είναι σίγουρα η μοτοσυκλέτα του 2016».

 

«Τώρα είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή. Από τώρα μέχρι και τον Φλεβάρη, η Yamaha πρέπει να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά».

 

Τέλος, μίλησε λίγο και για τη φετινή σεζόν κι εξήγησε γιατί, ενώ δεν του άρεσε από την πρώτη στιγμή η φετινή Μ1, συνέχισαν μ’ αυτή σε όλη τη χρονιά.

 

«Το πρόβλημα ήταν ότι ο Vinales ήρθε και ήταν γρήγορος από την αρχή... πολύ γρήγορος».

 

«Έτσι, όταν τη δοκίμασα και δεν μου άρεσε, πίστευα ότι έφταιγα εγώ... ότι ήμουν εκτός φόρμας μιας και ήταν το τέλος της σεζόν».

 

«Έτσι συνεχίσαμε μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα, αλλά ήταν λάθος και χάσαμε πάρα πολύ χρόνο».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αναβάτες από τα SBK;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο PJ Jacobsen στα SBK-Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα