• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Folger
Θα είναι 100% έτοιμος για τη νέα σεζόν
Νέα 30/11/2017 - 13:20

Σύμφωνα με τον Herve Poncharal, ο Jonas Folger  - ο αναβάτης του στην Monster Tech3 - θα είναι 100% έτοιμος μέχρι τα Χριστούγεννα κι επομένως και για τη νέα σεζόν.

 

Ο Γερμανός άσος διεγνώσθη με Σύνδρομο Gilbert και αναγκάστηκε να χάσει τα τέσσερα τελευταία GP, το επίσημο τεστ στην Valencia και το ανεπίσημο στην Sepang.

 

Ωστόσο θα είναι έτοιμος για τα επίσημα τεστ που θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν από την πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

 

«Χρειάζεται ξεκούραση, αλλά μου είπαν ότι θα είναι 100% έτοιμος μέχρι τα Χριστούγεννα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απολύτως έτοιμος για το πρώτο επίσημο τεστ».

 

«Τώρα ξέρουμε τι γίνεται... από το 2011, κανείς δεν ήξερε γιατί είχε τόσες μεταπτώσεις στην απόδοσή του, στην Moto3, στην Moto2 και φέτος».

 

Πρόσθεσε ότι όλοι στην ομάδα της Monster Tech3 ανυπομονούν να τον υποδεχτούν και πάλι στο γκαράζ.

 

«Ανυπομονούμε να τον έχουμε πάλι μαζί μας, να δούμε την κατάστασή του και τους χρόνους του».

 

«Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει όταν είναι καλά... θυμηθείτε το Sachsenring! Ο Johann Zarco είχε εντυπωσιαστεί μαζί του σ’ εκείνον τον αγώνα».

 

«Μου έλεγε μετά ότι αυτός ο τύπος είναι απίστευτος κι έκανε πράγματα σε ορισμένα μέρη της πίστας που δεν μπορούσε να κάνει ο ίδιος».

 

«Έχουμε πει πολλά για τον Johann  φέτος, όμως και ο Jonas είναι καταπληκτικός τύπος και πραγματικά ελπίζω να πετύχουμε μαζί του ό,τι και με τον Johann φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Ο PJ Jacobsen στα SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Suter και Forward μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα