• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καυστικός ο Melandri!
Μας βλάπτουν περισσότερο από κάθε άλλον!
Νέα 29/11/2017 - 17:05

Οι νέοι κανονισμοί των SBK-Motul (βλ. περισσότερα εδώ) ήταν σαφές ότι θα είχαν ως στόχο να καλυφθεί η διαφορά των υπολοίπων από τις Kawasaki/Ducati.

 

Ακόμα κι αν το περίμεναν όμως, η έκπληξη για τον Marco Melandri - τον ένα από τους δυο οδηγούς της εργοστασιακής Ducati - ήταν μεγάλη.

 

Μετά την επιστροφή του (φέτος) στα SBK-Motul, ο Ιταλός ήταν τέταρτος στη βαθμολογία και για τη νέα σεζόν περίμενε κάτι ακόμα καλύτερο.

 

Όμως μετά τα πρώτα χειμερινά τεστ, φάνηκε ότι ο Melandri και η Ducati έχουν πολύ δυσκολότερο έργο μπροστά τους, απ’ ό,τι φαντάζονταν.

 

«Με τους νέους κανονισμούς τα πράγματα είναι δύσκολα... το γρανάζωμα είναι κοντύτερο και δεν έχουμε τόσες στροφές... δεν είναι εύκολο για εμάς».

 

«Είμαστε στα κόκκινα, στο όριο των στροφών σε κάθε επιτάχυνση. Δεν είναι ωραίο να οδηγείς έτσι. Νομίζω ότι ήταν μεγαλύτερη τιμωρία για εμάς αυτοί οι κανονισμοί».

 

«Ήξερα ότι η Kawasaki θα παρέμενε δυνατή κι εμείς θα έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά, πιο σκληρά απ’ αυτούς. Δεν μου προκαλεί έκπληξη αυτό».

 

Ο Marco θέλει ακόμα δουλειά στο να βρει το σωστό γρανάζωμα γι’ αυτόν, ωστόσο έχει κάνει πρόοδο στην αίσθησή του στα μέσα των στροφών.

 

Ο Ιταλός ταλαιπωρούνταν εκεί όλη τη σεζόν και τώρα θα περιμένει και τα επόμενα τεστ, για να δει αν οι ρυθμίσεις που βρήκαν στην Jerez όντως δουλεύουν.

 

«Βρήκαμε μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις για να βελτιώσουμε την πρόσφυση και παρά το ότι η πίστα αυτή δεν είναι η κατάλληλη, θεωρούμε ότι βρήκαμε κάτι καλό».

Επόμενο άρθρο »

Dunlop μέχρι το 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Ανατροπή: Η Suter στην Moto2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα