• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάτι διαφορετικό έρχεται!
Αποκαλύπτει ο Pol Espargaro
Νέα 28/11/2017 - 13:23

Την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez, ο Pol Espargaro είχε καταφέρει να σκαρφαλώσει ως την τρίτη θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα των πέντε ημερών, ο αναβάτης της KTM έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο και ήταν μονό μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Με το τέλος των δοκιμών, ο Polyccio ήταν «κουρασμένος», «εξουθενωμένος» αλλά και ενθουσιασμένος για την απόδοσή του μέσα στην πίστα.

 

«Φαίνεται αδύνατον να είμαστε τόσο κοντά στην κορυφή μετά από έναν μόλις χρόνο! Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αυτές τις ημέρες».

 

«Και όσο για τους χρόνους, δεν είμαστε μακριά από εκεί που θέλαμε να βρεθούμε. Και σε ρυθμό είμαστε καλύτεροι απ’ ότι στον ένα γύρο».

 

Όπως πάντα, η KTM δεν φείδεται χρημάτων και οι αναβάτες της είχαν ένα σωρό πράγματα να δοκιμάσουν.

 

«Πάρα πολλά! Και είμαι κουρασμένος... τελείως εξουθενωμένος! Θα είναι μεγάλος ο χειμώνας με τόσα που είχαμε να δοκιμάσουμε. Έχουν πολλά να δουν και να κατανοήσουν».

 

Επιπλέον, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, αποκάλυψε ότι κάτι διαφορετικό έρχεται τη νέα σεζόν!

 

«Τη νέα χρονιά έρχεται κάτι διαφορετικό κι ελπίζω έτσι να είναι... θα είναι κάτι ενδιαφέρον και ο Mika Kallio ίσως δοκιμάσει αυτές τις αλλαγές τον Δεκέμβριο».

 

«Η νέα σεζόν θα είναι το ίδιο τρελή όπως η φετινή. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Η μοτοσυκλέτα είναι ακόμα στην αρχή. Η μεγάλη αλλαγή θα έρθει στην Μαλαισία και η δεύτερη μεγάλη στα μέσα της σεζόν».

 

Τι ελπίζει να βελτιώσει με τις αλλαγές αυτές; «Την επιτάχυνση, λίγο την πρόσφυση και την απόδοσή μας στις γρήγορες στροφές».

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Suzuki @ Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

2018: Οι ημέρες των δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα