• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: "Ο Schwantz έπεσε εντελώς στην υπόληψή μου."
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 σχολιάζει τις δηλώσεις του Αμερικάνου θρύλου.
Νέα 06/10/2009 - 16:47

Το κοινό των MotoGP ήταν πολύ περίεργο πως θα απέδιδε ο Casey Stoner, στον πρώτο του αγώνα μετά από μακρά αποχή. Όπως αποδείχτηκε, ο Αυστραλός τα κατάφερε περίφημα ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα, ο Stoner ήταν σαφώς γρηγορότερος τόσο από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Valnentino Rossi, όσο και από τον τρίτο του αγώνα της Πορτογαλίας, Dani Pedrosa. Οι δύο αυτοί αναβάτες καλοδέχτηκαν με τις δηλώσεις τους τον Αυστραλό, πίσω στην αγωνιστική δράση, και επαίνεσαν τις επιδόσεις του μετά τον αγώνα.

 

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του Stoner έγινε πολύ κριτική για την επιλογή του να απέχει από τρεις αγώνες και ταυτόχρονα άρχισαν να δημιουργούνται σενάρια για ενδεχόμενη αντικατάσταση του Αυστραλού στην ομάδα της Marlboro Ducati. Παρακάτω, ο Παγκόμιος Πρωταθλητής του 2007 σχολιάζει σχετικά:

Estoril Stoner 2
Estoril Stoner 2

 

E: "Ήθελες να αποδείξεις κάτι στους επικριτές σου με αυτή την ομολογουμένως εντυπωσιακή επίδοση;"

 

CS: "Πραγματικά απορώ γιατί λέγονται τέτοια πράγματα από διάφορους ανθρώπους. Είναι άσπρο ή μαύρο. Όταν έλλειπαν έλεγαν ότι δεν είμαι καλά και ότι θα σταματήσω τους αγώνες. Τώρα που επέστρεψα στο βάθρο, τους φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Μετά του Brno μάθαινα από τις εφημερίδες και τα περιοδικά ότι θα αποσυρόμουν, και τέτοια παρόμοια!

 

Αυτό πάντως που με ενόχλησε ιδιαιτέρως ήταν οι δηλώσεις του Kevin Schwantz. Έχασα μεγάλο σεβασμό για το πρόσωπό του μετά από ότι είπε. Ο Kevin ήταν από τους αγαπημένους μου αναβάτες και σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς για τους θεατές. Όταν λοιπόν ακούω τέτοιες δηλώσεις από κάποιον σαν αυτόν, αποδεικνύεται ότι η εμπειρία δε μετράει στην περίπτωσή του. Οι δημοσιογράφοι καταφεύγουν σε παλιότερους αναβάτες για να πάρουν δηλώσεις του και να διαμορφώσουν γνώμες. Δυστυχώς έτσι έχουν εξελιχτεί τα πράγματα. Είναι πραγματικά λυπηρό ότι ακόμα και άτομα που με γνωρίζουν προσωπικά ερχόντουσαν και με ρωτούσαν αν θα σταματήσω να τρέχω. Απείχα από τρεις αγώνες για να αντιμετωπίσω συγκεκριμένα προβλήματα υγείας και κόπωσης. Όπως είδατε όλοι είμαι πλέον καλά και έτοιμος για να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο."

 

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα μας, ο Kevin Schwantz είχε δηλώσει πως η αποχή του Stoner για τρεις αγώνες είναι ακατανόητη και πως ο ίδιος δε θα την επέλεγε ποτέ.

 

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=2396

Επόμενο άρθρο »

KALLIO: Ανήσυχος μετά την πτώση του στο Estoril.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο SPIES μιλάει για την πρόκληση των MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα