• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Mya”: η μοτοσυκλέτα του Rossi!
Την παρουσίασε και στη φετινή EICMA
Νέα Αγοράς 20/11/2017 - 10:18

Ένα ασυνήθιστο προϊόν παρουσίασε στην πρόσφατη Έκθεση της EICMA η VR46, η εταιρεία που ανήκει στον Valentino Rossi.

 

Αυτή τη φορά μας έδωσε μια custom XJR1300 με το όνομα “Mya” μια μοτοσυκλέτα που δείχνει από την πρώτη στιγμή τις «χωμάτινες» διαθέσεις της!

 

Η ιδέα ανήκε στον ίδιο τον Valentino Rossi και εκτελεστής αυτής ήταν ο ειδικός στις custom μοτοσυκλέτες: Rodolfo Frascoli.

 

Ο Frascoli εξηγεί: «Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα, ξέραμε από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να είναι και ότι η καλύτερη μοτοσυκλέτα για βάση της θα ήταν η XJR1300».

 

«Την αλλάξαμε τελείως και τη φτιάξαμε από την αρχή, προσθέτοντας πολλές λεπτομέρειες από άλλες μοτοσυκλέτες».

 

«Από την άλλη δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα έπρεπε να υιοθετήσουμε το στυλ της TZ 750, μιας θρυλικής μοτοσυκλέτας εδώ και 40 χρόνια για την Yamaha».

 

«Η MYA είναι μια τέλεια μοτοσυκλέτα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο (σ.σ. εννοεί τον Rossi) που δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες του».

 

«Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική, μοντέρνα και πολύ, πάρα πολύ γρήγορη μοτοσυκλέτα. Ό,τι ακριβώς λατρεύει ο Vale: είναι μια χωμάτινη μοτοσυκλέτα με το μοτέρ της XJR1300».

 

Στα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζουμε τα φρένα της Brembo, τις αναρτήσεις της Ohlins και την εντυπωσιακή 4-2-1-2 εξάτμιση της Akrapovic.

Επόμενο άρθρο »

Το dirtbike.gr γιορτάζει τα 7

« Προηγούμενο άρθρο

Ο όμιλος Piaggio στην EICMA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα