• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 Test
Μικρές διαφορές, 1ος ο Oliveira
Νέα 20/11/2017 - 11:06

Με ένα διήμερο τεστ στην πίστα της Jerez ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι περισσότεροι αναβάτες της Moto2 και της Moto3.

 

Στη μεσαία κατηγορία ήταν και πάλι ο Miguel Oliveira αυτός που πήρε την πρώτη θέση, με κεκτημένη ταχύτητα από τις συνεχόμενες νίκες του στο τέλος της σεζόν.

 

Ο Πορτογάλος είχε το 1:41.518 ως καλύτερό του χρόνο στο διήμερο τεστ κατεβάζοντας οχτώ δέκατα το χρόνο του τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών.

 

Πήρε την πρώτη θέση με διαφορά μόλις ένα δέκατο από τον δυνατό Peco Bagnaia, που μετά την εντυπωσιακή του πρώτη σεζόν στην κατηγορία, δείχνει έτοιμος για το κάτι παραπάνω.

 

Ο οδηγός της Ακαδημίας του Valentino Rossi ήταν σταθερός στους χρόνους του στο 1:41 από την πρώτη ημέρα, που ήταν και ο ταχύτερος από τους αναβάτες της κατηγορίας.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Alex Marquez που μένει για 4η σεζόν στην Moto2 με μοναδικό στόχο να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς.

 

Ο Alex ήταν μόλις δυο δέκατα πιο αργός από τον Oliveira, έχοντας κατεβάσει το χρόνο του μισό περίπου δευτερόλεπτο σε σχέση με την πρώτη ημέρα.

 

Μόλις 57χιλ πίσω του ήταν ο Brad Binder, με τον Ν. Αφρικανό να δείχνει και πάλι την ταχύτητά του. Άλλος όμως ήταν αυτός που εντυπωσίασε.

 

Ο λόγος για τον Danny Kent, ο οποίος ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Speed Up του έδειξε πολύ δυνατός και ήταν 5ος, μόλις τέσσερα δέκατα από την κορυφή!

 

Μάλιστα ο Kent ήταν και ο αναβάτης που κατέβασε περισσότερο από κάθε άλλον το χρόνο του από την πρώτη στη δεύτερη ημέρα: 1.4’’

 

Οι πέντε πρώτοι ήταν και οι μόνοι με χρόνους στο 1:41, με τον Mattia Pasini να τους ακολουθεί με 1:42.066 και 49χιλ ταχύτερος από τον Luca Marini με την Kalex της SKY VR 46.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Isaac Vinales, Lorenzo Baldassarri και Xavi Vierge. Ο τελευταίος πλέον με μοτοσυκλέτα της Suter στην Dynavolt Intact.

 

Οι αναβάτες που έρχονται από τη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος, ο Sam Lowes και ο Hector Barbera ήταν στην 13η και 14η θέση αντίστοιχα, με διαφορά 1’’ από την κορυφή.

 

Στους νεοφερμένους στην κατηγορία, ξεχώρισε ο Joan Mir που έκανε μια πάρα πολύ καλή πρώτη παρουσία στη δύσκολη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 ήταν 16ος και με διαφορά μόνο 1.2’’ από την κορυφή και τον Oliveira.

 

Καλός ήταν και ο Bendsneyder, που έκανε τον 21ο χρόνο με διαφορά 1.4’’ από την κορυφή, ενώ ο Romano Fenati ήταν 23ος (στους 25) με διαφορά 1.7’’ από τον πρώτο. 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Πρωταθλητής στις πτώσεις;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα