• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Κερδισμένοι στον κινητήρα
Αμφιβολίες για το νέο πλαίσιο
Νέα 16/11/2017 - 09:33

Ευχαριστημένος είναι ο Marc Marquez από τις πρώτες του εντυπώσεις με την RC213V του 2018 που δοκίμασε στο διήμερο τεστ της Valencia.

 

Σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες σεζόν, όταν η Honda του έδινε τη νέα μοτοσυκλέτα, τώρα ο Marquez ήταν ικανοποιημένος από το ξεκίνημα:

 

«Είναι η πρώτη φορά που με τέτοιο κινητήρα είμαι εντός παραμέτρων. Πρόκειται για εντελώς νέα μοτοσυκλέτα, δεν έλειψαν κάποια θεματάκια  - που είναι λογικό να υπάρχουν - αλλά δουλεύει καλά».

 

Σημάδι του πόσο καλά πήγε το τεστ για την Honda, είναι ότι ακυρώθηκαν οι ιδιωτικές δοκιμές που είχαν προγραμματίσει μέσα στο μήνα για την Jerez.

 

«Τώρα μένει να διαλέξουμε τη σωστή κατεύθυνση και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το τεστ στην Μαλαισία».

 

«Με το νέο κινητήρα κερδίσαμε λίγη δύναμη στα χαμηλά, αλλά και σε τελική. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε μέσα στα σωστά πλαίσια».

 

«Συνήθως άλλες χρονιές ήμασταν εδώ και λέγαμε ότι θέλουμε δουλειά στα ηλεκτρονικά, αλλά τώρα είμαστε εντός πλαισίων και μένει η επιβεβαίωση στην Μαλαισία».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε όμως και στο πλαίσιο. Δοκιμάσαμε πολλά εξαρτήματα και πρέπει να διαλέξουμε. Για τον κινητήρα είμαστε οκ, για το πλαίσιο έχω κάποιες αμφιβολίες».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Το ρυθμό μας;

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν βιάζομαι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα