• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστικό ντεμπούτο για Miller!
Όλοι μιλούσαν για τον Αυστραλό της Pramac
Νέα 14/11/2017 - 22:00

Εξαιρετική ήταν η απόδοση του Jack Miller σήμερα, πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

 

Ο Αυστραλός αναβάτης εντυπωσίασε τους ανθρώπους του paddock με τη γρήγορη προσαρμογή του στην Ducati, τους χρόνους που έγραφε και την άνεση με την οποία οδηγούσε.

 

Μάλιστα εντάθηκαν περισσότερο οι φωνές απογοήτευσης μέσα από την Honda για το γεγονός ότι άφησαν μέσα από τα χέρια τους τον Miller να πάει στην Ducati.

 

Ένα αποτέλεσμα, για πολλούς, που ήρθε μετά από λάθος χειρισμούς του Livio Suppo, ο οποίος αιφνιδίως ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το HRC.

 

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Pramac και κυρίως ο Francesco Guidotti, ο Team Manager, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

 

Ο Miller ήταν η καλύτερη Ducati σήμερα, οδηγώντας την GP17, έκανε 57 γύρους και είχε καλύτερο χρόνο το 1:30.635.

 

Ο χρόνος του αυτός θα τον έβαζε στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης το Σάββατο στις κατατακτήριες (ήταν στην 4η με την Honda) και ήταν 1.4’’ κάτω από τον καλύτερό του χρόνο στον αγώνα.

 

«Το διασκέδασα πολύ σήμερα! Πραγματικά περνάω τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και όχι μόνο με τη μοτοσυκλέτα, αλλά με όλους τους ανθρώπους της ομάδας».

 

«Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα άνετα και τώρα χρειαζόμαστε πιο πολλούς γύρους. Δεν αγγίξαμε τίποτα στη μοτοσυκλέτα κι έτσι αύριο θα παίξουμε λίγο, θα προσαρμοστούμε».

 

Από την άλλη, όταν τον ρώτησαν για τις διαφορές που είδε σε σχέση με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα (Honda) του στη μεγάλη κατηγορία, είπε:

 

«Διαφορετική. Είναι πολύ διαφορετική, όπως θα περίμενε κανείς άλλωστε. Η μηχανική πρόσφυση είναι εκεί, φυσικά και η ταχύτητα ενώ νοιώθω καλά και με το πίσω λάστιχο».

 

«Φυσικά δεν κάνει τόση σούζα όσο η άλλη και μ’ αρέσει πολύ αυτό μιας και μπορώ και συγκεντρώνομαι στην οδήγηση, στις γραμμές».

 

«Μου έκανε μεγάλη έκπληξη το μπροστινό... η Ducati πραγματικά είναι σταθερή στα φρένα κι ακόμα πρέπει να βρω το όριο».

 

Και μετά ήρθαν οι δηλώσεις που προκαλούν έκπληξη, μιας και από τους εργοστασιακούς των κόκκινων διαβάζαμε ότι ένα μειονέκτημα της GP17 ήταν ότι δεν στρίβει.

 

«Μ’ αρέσει πολύ το πως μπαίνει στη στροφή και θεωρώ ότι στρίβει καλά, είναι αποτελεσματική στη μέσω των στροφών».

 

Όταν μάλιστα του επισήμαναν ότι είναι ο πρώτος αναβάτης της Ducati που λέει ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή μέσα στις στροφές, αποκρίθηκε:

 

«Αλήθεια; Μάλλον κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να οδηγήσουν άλλες μοτοσυκλέτες για να καταλάβουν».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: 2η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: τίποτε ουσιαστικά νέο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα