• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Διαφωνίες με τον Vinales;
Η λύση είναι μια καλύτερη μοτοσυκλέτα!
Νέα 12/11/2017 - 00:13

Η κατάσταση για τον Valentino Rossi δεν είναι εύκολη στην Valencia, όμως σίγουρα ο Ιταλός θρύλος είναι σε καλύτερη μοίρα από τον Vinales, τον ομόσταυλό του.

 

Μπορεί και πάλι να είδε την πλάτη της δορυφορικής Μ1 του Zarco, ωστόσο πήρε την 7η θέση στις κατατακτήριες, σε αντίθεση με τον Vinales που θα ξεκινήσει 13ος.

 

«Ίσως η κατάστασή μου να είναι λίγο καλύτερη από τη δική του, διότι από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα αυτή τη μοτοσυκλέτα κατάλαβα ότι δεν νοιώθω άνετα».

 

«Δοκιμάσαμε πάρα πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάποιες φορές είδαμε φως στο τούνελ, όχι όμως κι εδώ. Όταν δεν έχεις εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα σου, δεν μπορείς να πιέσεις στο όριο».

 

«Πρέπει να δούμε γρήγορα προς ποια κατεύθυνση θα πάμε. Μιλήσαμε για ώρες με τους Ιάπωνες για το ’18 και το καλό είναι ότι και γι’ αυτούς η κατάσταση είναι ξεκάθαρη».

 

«Πήραμε 4 νίκες και αρκετά βάθρα αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε και πολύ καλύτερα. Κάπου χάσαμε το δρόμο μας. Προσπαθήσαμε, αλλά είμαστε στον τελευταίο αγώνα και δεν έχουμε λύσει και πολλά».

 

Στη συνέχεια του μετέφεραν τις δηλώσεις του Vinales, που άφησε να εννοηθεί ότι ήταν λάθος του που δεν εμπιστεύτηκε το δικό του ένστικτο στην εξέλιξη της Μ1.

 

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα και νομίζω ότι η κατεύθυνση που πήραμε δεν ήταν η σωστή για να είμαστε πιο γρήγοροι. Στο κάτω-κάτω έχουμε δυο διαφορετικά στυλ».

 

«Αν μας φέρουν μια μοτοσυκλέτα που να δουλεύει, τότε ο Maverick κι εγώ θα συμφωνούμε και δεν θα διαφωνούμε. Οι γρήγορες μοτοσυκλέτες λύνουν πολλά προβλήματα».

 

Για πολλοστή φορά τον ρωτούν αν θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσει το πλαίσιο του 2016 με τις αλλαγές που έχουν γίνει στην εργοστασιακή Μ1 του ’17.

 

«Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τη δοκιμάσουμε και πάλι τη μοτοσυκλέτα του 2016, αλλά αυτό δεν θα γίνει εδώ στην Valencia. Δεν νομίζω να είναι εφικτό».

 

Και λίγα λόγια για τον αυριανό αγώνα:

 

«Δεν είναι φανταστική η 7η θέση, αλλά δεν είναι και άσχημη με βάση την εικόνα μου όλο το Σ/Κ. Βελτιώσαμε την ισορροπία της Μ1 και αν δεν έκανα ένα λάθος στην τελευταία στροφή, θα ήμουν στη 2η σειρά της εκκίνησης».

 

«Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ο ρυθμός μου. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα έχουμε μια τελευταία ευκαιρία στο ζέσταμα. Αν βρούμε κάτι, ίσως δεν τα πάμε τόσο άσχημα».

 

Η πρώτη σειρά εκκίνησης με τους Zarco και Iannone θα είναι «φωτιά»!

 

«Φρενάρουν και οι δυο τους πολύ βαθιά στην πρώτη στροφή. Πολλές φορές τους βλέπω και νομίζω ότι κάτι θα γίνει, αλλά καταφέρνουν και παίρνουν τη στροφή. Το ίδιο και ο Marquez».

 

Τέλος για τον Marc είπε: «Νομίζω θα προσπαθήσει να κερδίσει τον αγώνα. Ο Dovi έχει προβλήματα και οι ελπίδες του να κερδίσει τον αγώνα είναι πολύ μικρές».

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Ο Rossi θα πάλευε για Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Marquez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα