• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Το λάθος μου;
Που δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου
Νέα 11/11/2017 - 22:59

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι άσχημη τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Vinales μετά την απογοητευτική του παρουσία σήμερα στις κατατακτήριες.

 

Για μια ακόμη φορά, σε διάστημα λίγων εβδομάδων, ο Ισπανός οδηγός της Yamaha έμεινε εκτός ΚΑΤ2 και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 13η θέση.

 

«Δεν έχω εξηγήσεις... τα προβλήματα που έχω είναι τα ίδια. Η μοτοσυκλέτα δεν στρίβει, δεν φρενάρει και σ’ αυτή την πίστα τα θέματα αυτά γίνονται μεγαλύτερα».

 

Και πως να έχεις κίνητρο όταν τίποτα δεν σου πάει καλά;

 

«Συνεχίζω και έχω πίστη, αλλά δεν είναι εύκολο. Ήρθα εδώ θέλοντας ένα καλό αποτέλεσμα για το τέλος τη σεζόν. Πίεσα στο όριο και το μόνο που κατάφερα είναι να παλεύω για την 15η θέση».

 

«Ελπίζω όλα ν’ αλλάξουν το 2018... τίποτα δεν δούλεψε σήμερα. Όταν η μοτοσυκλέτα δεν δουλεύει, μπορείς ν’ αλλάξεις ό,τι θέλεις, αλλά δεν κερδίζεις 2’’ στο γύρο με τις ρυθμίσεις».

 

Ο Vinales δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν για την άσχημη πρώτη του χρονιά με την Yamaha.

 

«Είμαστε ομάδα και κάνουμε τα πάντα μαζί. Δεν ξέρω τι έγινε. Όταν δοκιμάζεις πολλά διαφορετικά πράγματα, είναι εύκολο να χάσεις το δρόμο».

 

Και θα κλείσει τα λεγόμενά του τονίζοντας ότι την επόμενη φορά δεν θα πάρει αποφάσεις βασιζόμενος σε γνώμη άλλων. Και ναι, εννοεί τον Rossi!

 

«Όταν αποφάσισα ν’ αλλάξω στο νέο πλαίσιο, θα έπρεπε να βασιστώ περισσότερο στο ένστικτό μου και όχι στη γνώμη άλλων».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Μπορώ τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα