• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motul 300V² 10W50
Νέο λιπαντικό για αγωνιστική χρήση!
Νέα Αγοράς 10/11/2017 - 22:40

Δελτίο Τύπου


Η Motul εξελίσσει την τεχνολογία της και παρουσιάζει το νέο αγωνιστικό λιπαντικό: Motul 300V² 10W50

Η Motul στη EICMA, την μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου, θα παρουσιάσει το νέο λιπαντικό κινητήρα 300V² 10W-50, για αγωνιστική χρήση. Ως συνέχεια της εξέλιξης της θρυλικής σειράς 300V, το νέο αγωνιστικό λιπαντικό προσφέρει αυξημένες επιδόσεις, που επικυρώνονται από τις κορυφαίες εργοστασιακές ομάδες, τόσο στο On-road και όσο και στο Off-road. Έχοντας σαν βάση ανανεώσιμες πρώτες ύλες και λιγότερες ανόργανες ουσίες, προσφέρει μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα κατά τη διαδικασία παραγωγής.
Πρωτοπόρος στα συνθετικά λιπαντικά, η Motul λάνσαρε τη σειρά 300V το 1971, ένα λιπαντικό κινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για αγωνιστική χρήση. Με το πέρασμα των χρόνων, το 300V έχει δοκιμαστεί στα πιο δύσκολα και απαιτητικά εργαστήρια: τους αγώνες. Καθώς έχει χρησιμοποιηθεί στους πιο θρυλικούς αγώνες, τόσο στο On-road όσο και στο Off-road, θεωρείται πλέον σημείο αναφοράς από τις περισσότερες αγωνιστικές ομάδες.
Επιδιώκοντας τις καλύτερες επιδόσεις, η Motul δημιούργησε το 300V² 10W-50.
Η νέα τεχνολογία αγωνιστικών λιπαντικών έχει χημική σύνθεση και μηχανικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του!

Για χρήση Οff-road: Χαμηλή επιφανειακή αντίσταση της λιπαντικής μεμβράνης στις χαμηλές στροφές, για αυξημένη ροπή Αποτελεσματικός έλεγχος τριβής, για αυξημένη πρόσφυση συμπλέκτη και βελτιωμένη απόδοση Υψηλή σταθερότητα σε συνθήκες διάτμησης, για αυξημένη αξιοπιστία του κιβωτίου ταχυτήτων
Για χρήση On-road/track: Χαμηλή τριβή λιπαντικής μεμβράνης σε υψηλές στροφές, για αυξημένη ισχύ εξόδου Βελτιωμένη σταθερότητα σε συνθήκες οξείδωσης, για αυξημένη αντοχή και διάρκεια ζωής λιπαντικού Βελτιωμένη καθαρότητα κινητήρα, για σταθερή απόδοση
Επιπλέον των υψηλών επιδόσεων, το νέο 300V2 10W-50 έχει σύνθεση οργανικής βάσης, που περιορίζει την περιβαλλοντική επιβάρυνση, χάρη: στη χρήση λιγότερων ανόργανων και περισσότερων ανανεώσιμων πρώτων υλών στη μείωση κατά 18% του ανθρακικού αποτυπώματος στην διαδικασία της παραγωγής του
Επισκεφθείτε την Motul στην Αίθουσα 22, Περίπτερο 36 της EICMA, από τις 9 Νοεμβρίου για να ενημερωθείτε για τη τεχνολογία του 300V2 10W-50.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

MOTUL
 

Επόμενο άρθρο »

Νέες BMW F 750 GS και F 850 GS.

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin επιστρέφει στην Ευρώπη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα