• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ1
Δυνατό ξεκίνημα για Ramirez
Νέα 10/11/2017 - 11:31

Με αρκετό κρύο υποδέχτηκε η πίστα Ricardo Tormo τους οδηγούς της μικρής κατηγορίας, για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto3.

 

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα για τον Marcos Ramirez, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα στο τελευταίο κομμάτι της πίστας για να πάρει την πρώτη θέση.

 

Ο Ramirez κέρδισε - μόνο στο τελευταίο κομμάτι - περίπου δυόμιση δέκατα και τόση ήταν περίπου η διαφορά του από τον δεύτερο, τον Jorge Martin.

 

Μόνο τρεις αναβάτες έκαναν χρόνο στο 1:39 σήμερα το πρωί και ο τρίτος από αυτούς ήταν ο Nicolo Bulega, ο Ιταλός που έσπασε την κυριαρχία των Ιταλών στις πρώτες θέσεις.

 

Πίσω του, πιο αργός για ένα δέκατο, ήταν ο Aron Canet, με τον Juanfran Guevara να σημειώνει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Bo Bendsneyder είχε ανέβει ως και την πρώτη θέση, αλλά στο τέλος υποχώρησε στην έκτη, με τον Fabio di Giannantonio να τον ακολουθεί.

 

Ο περσινός Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup, ο Ayumu Sasaki, ήταν στην όγδοη θέση, με τους Migno και Rodrigo να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Στην πίστα είναι και ο νυν Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup, ο επίσης Ιάπωνας Kazuki Mazaki, που κάνει ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ήταν 25ος.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα