• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θα κέρδιζα τον Marquez!
Όπως το έκαναν οι Rossi/Lorenzo/Dovi
Νέα 09/11/2017 - 12:24

Ο Casey Stoner λέει ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον Marc Marquez σε μια μεταξύ τους μονομαχία, αν δεν είχε αποφασίσει να αποσυρθεί.

 

Ο Αυστραλός άσος εγκατέλειψε το MotoGP στα τέλη του 2012 και την επόμενη σεζόν ο Marquez έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, στη θέση του Stoner.

 

Ο Stoner (στη φωτό δίπλα στους Marquez και Webber) έδωσε συνέντευξη πριν από μερικές ημέρες στην Gazzetta dello Sport και είπε:

 

«Πάντα με ρωτούν αν θα μπορούσα να κερδίσω τον Marquez και υπάρχουν πολλά που υποδεικνύουν ότι θα μπορούσα».

 

«Κέρδισα με αντιπάλους τον Lorenzo, τον Rossi, τον Dovi και όλοι τους τον κέρδισαν. Έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην το έκανα κι εγώ».

 

«Και όπως κάνει τώρα ο Dovizioso, θα μπορούσα να είμαι στη μάχη του Τίτλου μαζί του».

 

Τέλος, μίλησε και για το ρόλο του ως δοκιμαστής και Πρεσβευτής της Ducati, ενώ επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από το MotoGP.

 

«Είμαι ένας δοκιμαστής κι ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή του. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν χρειάζεται να έχω αυτή την πίεση των αγώνων».

 

«Μ’ αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, δεν βαριέμαι και ποτέ μου δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου, όπως όταν αποσύρθηκα».

 

«Δεν έχω ανάγκη πια τον ανταγωνισμό. Ξεκίνησα ν’ αγωνίζομαι από τα 4 μου χρόνια κι έχω μεγαλύτερη καριέρα από πολλούς».

 

«Όσο για την Ducati, ήδη έχουμε προγραμματίσει το πρώτο τεστ και θα δούμε για τα επόμενα, ανάλογα με το πως θα πάει η εξέλιξη».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν παλεύω για τον Τίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα