• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο νέος αρχιμηχανικός του Nakagami
Είναι ο πρώην του Dani Pedrosa!
Νέα 03/11/2017 - 16:15

Ο Takaaki Nakagami θα δουλεύει στη μεγάλη κατηγορία το 2018 με τον Ramon Aurin, τον πρώην αρχιμηχανικό του Dani Pedrosa.

 

Ο Pedrosa είχε τον Aurin μέχρι και πέρυσι, ωστόσο φέτος τον άλλαξε με τον Giacomo Guidotti. Έτσι ο Aurin πήγε στην Marc VDS και στον Jack Miller.

 

Όμως ο Miller από τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται με την ομάδα της Pramac Ducati κι έτσι ο Aurin - ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει με τους Dovizioso και Hayden - θα πάει στην LCR.

 

Ο Taka θα είναι ο πρώτος Ιάπωνας που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία ως κανονική συμμετοχή, από το 2014 και τον Hiro Aoyama.

 

Το πιο πιθανό είναι να έχει στη διάθεσή του τη φετινή πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Honda, αλλά αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 

«Γι’ αυτό θα αποφασίσει το HRC, αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν έχω και εμπειρία με MotoGP μοτοσυκλέτα και ίσως δεν θα καταλάβω τη διαφορά αυτής του ’17 με αυτήν του 2018».

 

Ο Nakagami έχει οδηγήσει την RC213V τον περασμένο Δεκέμβριο, σ’ ένα ιδιωτικό τριήμερο τεστ στην Jerez.

 

«Ήταν απίστευτο, ένα φανταστικό συναίσθημα! Φοβερή πρόσφυση, τεράστια δύναμη και απίστευτα ηλεκτρονικά. Η ταχύτητά της ήταν εντυπωσιακή».

 

Για τον 25χρονο, που σε λίγες ημέρες θα τον δούμε πάνω στην Honda στο τεστ της Valencia, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι τα ηλεκτρονικά της νέας του μοτοσυκλέτας.

 

«Ποτέ δεν έχω νοιώσει τι κάνουν, με εξαίρεση την Suzuka του 2010 (σ.σ. την είχε κερδίσει). Όμως εκείνη η μοτοσυκλέτα και η MotoGP είναι τελείως διαφορετικές».

 

«Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο για την ώρα. Θα την οδηγήσω στην Valencia και ίσως τότε να νοιώσω τελείως διαφορετικά».

Επόμενο άρθρο »

SBK: O Torres στην MV Agusta

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος με το ρυθμό του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα