• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος με το ρυθμό του
Δυνατός την 1η ημέρα ο Rea
Νέα 03/11/2017 - 13:40

Στην πρώτη θέση έκλεισε την πρώτη ημέρα στην πίστα Losail του Qatar ο Jonathan Rea, σε μια πίστα που ποτέ του δεν έχει κερδίσει.

 

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους, ο Rea δεν κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του στις ΕΔ2, όμως ήταν και πάλι ο πιο γρήγορος στις ΕΔ2.

 

Πέρα από τον ένα γύρο, ο Ιρλανδός είχε και εντυπωσιακό ρυθμό με συνεχόμενους χρόνους στο 1:58 και τον καλύτερό του στο 1:57,666.

 

«Πραγματικά μ’ αρέσει ο Αγώνας εδώ και γι’ αρκετούς λόγους. Είναι ωραία να έρχεσαι εδώ και να οδηγείς υπό το φως των προβολέων».

 

«Είναι μια γρήγορη κι ανοιχτή πίστα και η μοτοσυκλέτα μας είναι σταθερή. Πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε σε μερικούς τομείς, κυρίως με το μπροστά μέρος της Ninja, αλλά σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά».

 

«Η Superpole θα είναι το κλειδί, καθώς είναι αρκετοί οδηγοί με παρόμοιους χρόνους και θα είναι σημαντικό να πάρουμε μια καλή θέση για τον αγώνα».

 

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με το ρυθμό μου, απλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτά τα λίγα δέκατα ώστε να είμαστε πιο γρήγοροι στις ΕΔ2».

Επόμενο άρθρο »

Ο νέος αρχιμηχανικός του Nakagami

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Η απόλυτη καταστροφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα