• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Η απόλυτη καταστροφή!
Ο κανονισμός 1 μοτοσυκλέτας στα SBK
Νέα 03/11/2017 - 11:34

O Tom Sykes έχασε σχεδόν όλες τις ΕΔ2 χτες στο Qatar και χαρακτηρίζει τον κανονισμό περί μιας μοτοσυκλέτα στα SBK, ως «απόλυτη καταστροφή».

 

Ο Βρετανός βελτίωσε αμέσως το χρόνο του από τις ΕΔ1, αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του και δεν ξαναμπήκε στην πίστα.

 

Μάλιστα χρειάστηκε να αλλαχτεί όλος ο κινητήρας στην Kawasaki του κι έτσι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να μπει στην πίστα και να κάνει προσομοίωση σε συνθήκες αγώνα.

 

Έτσι, ο Sykes ελπίζει ότι θ’ αλλάξει ο κανονισμός για μόνο μια μοτοσυκλέτα στη μεγάλη κατηγορία των SBK, όπως ακριβώς συμβαίνει στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP.

 

«Ελπίζαμε να ρυθμίσουμε τη μοτοσυκλέτα μας για τον αγώνα αύριο, αλλά δυστυχώς είχαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα. Ο κανόνας για μια μοτοσυκλέτα είναι απόλυτη καταστροφή».

 

«Είναι κρίμα, γιατί χαλάει το θέαμα. Στο MotoGP είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον που έχει πρόβλημα, να επιστρέφει στα pits και να συνεχίζει με τη 2η μοτοσυκλέτα».

 

«Σ’ εμάς, αν τύχει κάποιο πρόβλημα, τότε τιμωρείσαι και δεν είναι κάτι εύκολο να το αποδεχτείς όταν μάλιστα παλεύεις για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία».

 

Ο Sykes έχει 363β και ισοβαθμεί με τον Chaz Davies, με τον οποίο θα δώσει μάχη για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

 

Παρά το ότι έχασε σχεδόν όλες τις ΕΔ2 χτες, ο Tom Sykes ήταν τρίτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα και μπροστά από τον αντίπαλό του, που έμεινε 4ος.

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος με το ρυθμό του

« Προηγούμενο άρθρο

Σε ρόλο δοκιμαστή ο Van der Mark;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα