• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε ρόλο δοκιμαστή ο Van der Mark;
Για λογαριασμό της Yamaha
Νέα 03/11/2017 - 11:25

Ο Michael Van der Mark θα ενδιαφερόταν να αναλάβει ρόλο δοκιμαστή για λογαριασμό της Yamaha στο MotoGP.

 

Ο Ολλανδός έκανε πάρα πολύ καλή παρουσία στην Sepang, όταν και αντικατέστησε τον Jonas Folger κατακτώντας την 16η θέση στον αγώνα.

 

Μάλιστα ο Γερμανός της Monster Tech3 δεν θα είναι - όπως όλα δείχνουν - ούτε στον τελευταίο Αγώνα στην Valencia, όπου και πάλι θα τον αντικαταστήσει ο Van der Mark.

 

Ο Ολλανδός άσος έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει στα SBK-Motul και το 2018, με την Yamaha, όμως δεν θα έλεγε όχι σε ρόλο δοκιμαστή της εργοστασιακής M1.

 

«Αν την οδηγούσα περισσότερο, θα ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος αν χρειαζόταν και πάλι ν’ αντικαταστήσω κάποιον», είπε ο Ολλανδός.

 

«Έχω ακούσει αυτές τις φήμες, αλλά πρώτα πρέπει να με ρωτήσουν», πρόσθεσε.

 

Η Yamaha ψάχνεται για έναν δυνατό δοκιμαστή και μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι έκανε πρόταση στον Michele Pirro της Ducati, ο οποίος όμως έμεινε πιστός στους κόκκινους.

 

Οι μπλε έχουν για δοκιμαστές τόσο τον 36χρονο Katsuyuki Nakasuga, όσο και τον 21χρονο Kohta Nozane που εντυπωσίασε στη θέση του Folger στο Motegi.

 

Τέλος, ο Van der Mark αποκάλυψε ότι σκεφτόταν το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στην Sepang, στο MotoGP, μιας και το πρόγραμμά του αυτές τις εβδομάδες είναι πιεσμένο.

 

«Δεν ήμουν σίγουρος αν θα το έκανα, αλλά μετά είπα οκ. Μ’ αρέσει η Sepang και είναι μακριά από την Ευρώπη, οπότε δεν υπήρχε και πίεση».

 

«Οι έξω θα βλέπουν τη θέση μου και θα λένε ότι δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό. Όμως ήμουν μόλις 2’’ πίσω από τον πιο γρήγορο οδηγό, μόλις στη δεύτερη περίοδο στο στεγνό κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Η απόλυτη καταστροφή!

« Προηγούμενο άρθρο

25 πτώσεις, ποτέ εκτός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα