• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: ΕΔ2
Παρέμεινε 1ος ο Rea, πλησιάζουν Lowes-Davies
Νέα 02/11/2017 - 22:06

Ο Jonathan Rea κράτησε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας στο Qatar, παρά το ότι δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στις ΕΔ2.

 

Έτσι, αναπόφευκτα ο ανταγωνισμός μείωσε τη διαφορά του από τον Ιρλανδό, με τον Alex Lowes της Yamaha ν’ ανεβαίνει στη 2η θέση, την ώρα που έσκαγε ο κινητήρας του Sykes.

 

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε τον καλύτερο χρόνο και στις ΕΔ2, όμως αυτή τη φορά  ο δεύτερος ήταν μόλις 82χιλ πίσω του.

 

Οι πέντε πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο, αλλά σε ρυθμό αγώνα ήταν ο Rea αυτός που ξεχώρισε, αλλά με τους Lowes και Davies από κοντά.

 

Τα δεύτερα ελεύθερα δεν κράτησαν παραπάνω από δέκα λεπτά για τον Tom Sykes, ο κινητήρας του οποίου έσπασε και τέθηκε εκτός μάχης, κάνοντας μόνο 23 γύρους όλη την ημέρα.

 

Πάντως πρόλαβε να κατεβάσει το χρόνο του από τις ΕΔ1 και να είναι στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, μπροστά από τον Chaz Davies, τον αντίπαλό του στη μάχη για τη 2η θέση.

 

Αρκετά καλός ήταν στα τελευταία λεπτά ο Xavi Fores κι έβαλε την ιδιωτική του Ducati στην 6η θέση, πίσω από την εργοστασιακή M1 του Michael Van der Mark.

 

O Marco Melandri ακολουθεί, με τον Jordi Torres και την BMW του να μένουν μπροστά από το δίδυμο της Aprilia, τον Laverty και τον Savadori.

 

Ο τελευταίος μάλιστα, κράτησε οριακά τη θέση του μέσα στη δεκάδα των πρώτων που περνούν στην SP2 κι αυτό παρά το γεγονός ότι έπεσε δυο φορές στις ΕΔ2!

 

Εκτός δεκάδα, για 47χιλ, έμεινε ο Sylvain Guintoli ενώ άλλα 16χιλ πιο πίσω ήταν ο Leon Camier, στον τελευταίο του Γύρο με την MV Agusta, προτού μετακομίσει στην Honda για το ’18.

Επόμενο άρθρο »

25 πτώσεις, ποτέ εκτός!

« Προηγούμενο άρθρο

2018: Το Ημερολόγιο των SBK-Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα