• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Ο Lorenzo στην pole position.
Ο Ισπανός συνεχίζει σε εντυπωσιακούς ρυθμούς, παίρνοντας την πρώτη θέση στις κατατακτήριες.
Νέα 03/10/2009 - 17:01

Ο περσινός νικητής του αγώνα του Estoril επιβεβαίωσε την ικανότητά του στη συγκεκριμένη πίστα παίρνοντας την pole position. Ο Jorge Lorenzo ήταν σταθερά πρώτος, καθ’ όλη τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών, και έτσι κατόρθωσε να πάρει την πέμπτη φετινή του pole position.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός δεν έχει νικήσει ξεκινώντας από την pole position φέτος, όμως αυτό φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει στην Πορτογαλία. Ο Lorenzo δείχνει πολύ δυνατός και σταθερός στο Estoril, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών.

 

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Valentino Rossi, με αντεπίθεση στο τέλος της διαδικασίας. Ο Ιταλός έδειξε ότι θα πιέσει σοβαρά τον team mate του κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα, αρκεί να λύσει και τα τελευταία προβλήματα στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του με τα λάστιχα του αγώνα. Ο Ιταλός δήλωσε ότι επιθυμεί περισσότερη πρόσφυση στις εξόδους των αργών στροφών, και ειδικότερα στην πιο κλειστή στροφή της πίστας (που είναι και η πιο κλειστή του Πρωταθλήματος).

Rossi
Rossi

 

Ο Casey Stoner σημείωσε μια αξιέπαινη επίδοση, παίρνοντας την τρίτη θέση, στον πρώτο του αγώνα μετά από μεγάλη αποχή. Ο Αυστραλός ήταν μόλις 0.054 δευτερόλεπτα πιο αργός από το χρόνο του Rossi.

 

O Dani Pedrosa (Repsol Honda) έκλεισε την πρώτη τετράδα, και στα τρία session των χρονομετρημένων δοκιμών. Ο Ισπανός ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μακριά από το χρόνο του Lorenzo.

 

Στην Πέμπτη θέση ακολούθησε ο πιο επιτυχής δορυφορικός αναβάτης για φέτος, ο Colin Edwards. O Αμερικάνος δείχνει γρήγορος και σταθερός στην Πορτογαλική πίστα. Η δεύτερη σειρά συμπληρώνεται από τον Randy de Puniet που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Stoner
Stoner

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι Loris Capirossi, Andrea Dovizioso , Nicky Hayden και Mika Kallio (Pramac Racing).

Pedrosa
Pedrosa

Επόμενο άρθρο »

Ο SPIES θα τρέξει ως wild card στη Valencia!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: O Barbera στην pole position των 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα