• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εstoril live: Σίφουνας ο Lorenzo στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου.
Ο Ισπανός δείχνει τις προθέσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα.
Νέα 03/10/2009 - 13:57

Ο Jorge Lorenzo κινήθηκε σε εκπληκτικούς ρυθμούς στα πρωινά, ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου γράφοντας καλύτερο χρόνο 1'36.827. Ο Ισπανός ήταν σαφώς γρηγορότερος από τον ανταγωνισμό, αφού ήταν ο μοναδικός αναβάτης που έσπασε το φράγμα του 1’37.

 

Στη δεύτερη θέση, ακολούθησε ο εκπληκτικός Casey Stoner, οποίος κινήθηκε τρία δέκατα αργότερα από το χρόνο του Lorenzo. O Αυστραλός έδειξε να έχει ξεπεράσει την πρόσφατη ασθένειά του και δείχνει γρήγορος και σε καλή φυσική κατάσταση. Φυσικά, ερωτηματικό παραμένει αν θα μπορέσει να κινηθεί σε τόσο ανταγωνιστικούς ρυθμούς για ολόκληρο τον αγώνα της Κυριακής.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Stoner όσο και ο ομόσταβλός του, Nicky Hayden, πραγματοποίησαν τις καλύτερες επιδόσεις τους με το αλουμινένιο ψαλίδι, αντί για το carbon, που συνήθως χρησιμοποιεί η ομάδα της Ducati. Είναι γνωστό ότι το αλουμινένιο ψαλίδι δουλεύει καλύτερα σε πίστες με ανωμαλίες και σαμαράκια, όπως το Estoril. Κρίνοντας από τους χρόνους του Stoner, η Ducati φαίνεται να δικαιώνεται για την επιλογή της.

Stoner
Stoner

 

Στην τρίτη θέση, και με μεγάλη χρονική διαφορά (περισσότερο από 0,7 δευτερόλεπτα) ακολούθησε ο Valentino Rossi. Ο Ιταλός φαίνεται προβληματισμένος, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να ακολουθήσει το φοβερό ρυθμό του Lorenzo, αλλά βρέθηκε πίσω ακόμα και από έναν αναβάτη που απείχε για καιρό από τη δράση, δηλαδή τον Casey Stoner.

 

Στην τέταρτη θέση, ένα δευτερόλεπτο πιο αργά από τον Rossi, βρέθηκε ο Colin Edwards. Πέμπτος ακολούθησε ο Dani Pedrosa.

 

Οι Loris Capirossi , Andrea Dovizioso, Toni Elías Alex de Angelis και Nicky Hayden έκλεισαν τηRossi

Rossi
δεκάδα. Μάλιστα ο Hayden πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοσή του στον τελευταίο γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Pole position για Simon στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Εstoril live: Ο Barbera σταθερά πρώτος στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα