• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ΒΕΑ-KOUZOYNAS Racing Team στο ΠΠΤ 2017
Με θετικό πρόσημο έκλεισε η σεζόν
Νέα 25/10/2017 - 17:40

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η BEA-Kouzounas Racing Team ολοκλήρωσε τη φετινή παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών με θετικό τρόπο. Ξεκινώντας από το μηδέν και μετά από σκληρή δουλειά, η ομάδα γεύτηκε την πρώτη μεγάλη επιτυχία με την pole position και τη νίκη στο 2ο Αγώνα της σεζόν στην Τρίπολη, στην κατηγορία OPEN. Σημαντικός φετινός σταθμός της ομάδας ήταν η pole position στις Σέρρες, στον επόμενο Αγώνα, όταν και χάρη στον εξαιρετικό χρόνο του Κωνσταντίνου Ζαχαρόπουλου ήρθε η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, στα Superbikes. Η συμμετοχή πλάι στους καλύτερους Έλληνες αναβάτες αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία κι ένα πολύτιμο μάθημα για τη συνέχεια. Η σεζόν έκλεισε με την πολύ σημαντική 10η θέση στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος (με 2 αγώνες λιγότερους) αφήνοντας υποσχέσεις για μια ακόμα καλύτερη παρουσία το 2018. Ειδική μνεία και πολλά ευχαριστώ αξίζουν στους Παύλο και Γιώργο Κούζουνα, για τις συμβουλές, τη βοήθεια και την εξαιρετική προετοιμασία της μοτοσυκλέτας αλλά και στους χορηγούς μας για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά: την ΒΕΑ Εργοστάσιο Παραγωγής Βουτύρου, Metzeler-Intramoto, Repsol, Ermax Γεωργόπουλος, Παπασταύρου shops αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας μας: το περιοδικό MOTOGP WORLD και το motograndprix.gr.

Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος (Οδηγός)

«Ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή με μοναδική βάση την αγάπη μας για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και γρήγορα ήρθε η πρώτη επιτυχία, η νίκη στην Τρίπολη και αμέσως μετά η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία SBK. Η φετινή μας παρουσία στο Πρωτάθλημα αποτελεί μια γερή βάση, πάνω στην οποία θα πατήσουμε για ν’ ανέβουμε ακόμα ψηλότερα το 2018. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Παύλο και Γιώργο Κούζουνα, την BEA, την Metzeler-Intramoto, την Repsol, την Ermax Γεωργόπουλος, τα Παπασταύρου shops όπως και το περιοδικό MOTOGP WORLD και το www.motograndprix.gr».

Γιώργος Κούζουνας (Team Manager)

«Το 2017 μας αφήνει με μια ωραία γεύση στα χείλη, αλλά και με την πεποίθηση ότι τη νέα σεζόν μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας. Για να συνεχίσουν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα χρειάζεται δουλειά και συνεχής βελτίωση. Με αυτά ως βάση θα πορευτούμε τη νέα σεζόν κι ευελπιστούμε ότι το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο. Η βοήθεια των χορηγών είναι πολύτιμη για την προσπάθεια που κάνουμε και θέλω κι εγώ να τους ευχαριστήσω με τη σειρά μου».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Στόχος τώρα η 2η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ανταγωνιστικός;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα