• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ξεπέρασα τα όρια!
Αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό...
Νέα 23/10/2017 - 12:34

Μέχρι και δυο γύρους πριν το τέλος, το όνειρο ενός πρώτου βάθρου με την Suzuki δεν ήταν μακριά για τον Andrea Iannone.

 

Ωστόσο στο τέλος δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τους μπροστά. Επιβεβαίωσε όμως την πρόοδο της GSX-RR που είδαμε και στην Ιαπωνία.

 

Πάντως και πάλι, όπως στο Motegi, ο Iannone δεν είναι 100% ικανοποιημένος!

 

«Ήταν διασκεδαστικός αγώνας και είμαι απογοητευμένος που δεν είμαι στο βάθρο μετά τη σκληρή μας δουλειά. Τα έδωσα όμως όλα».

 

«Ξεπέρασα τα όρια, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχα δυσκολίες σε κάθε έξοδο από τις στροφές, αλλά πρέπει να πω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, ειδικά για το 2018, μιας και τ’ αποτελέσματα έρχονται».

 

«Απομένουν δυο αγώνες ακόμα. Ο σημερινός, με αυτή τη μοτοσυκλέτα και τις δυσκολίες που έχουμε, ήταν πολύ ικανοποιητικός. Σήμερα κάποιοι θυμήθηκαν πόσο δυνατός είμαι».

 

«Εγώ ξέρω το ταλέντο μου και μερικές φορές πραγματικά εκπλήσσομαι όταν κάποιοι αμφισβητούν την ποιότητά μου».

 

«Ο αγώνας ήταν εντός κανονισμών. Ήμουν επιθετικός αλλά συγχρόνως και καθαρός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν εγώ κάνω λάθη είμαι ο εγκληματίας που έχει κάνει καμμιά 10αριά ανθρωποκτονίες».

 

«Ακούω τους άλλους να μιλάνε για τον Zarco, αλλά εγώ δεν έχω ασκήσει κριτική σε κανέναν. Απογοητεύομαι και με εκπλήσσει όταν οι άλλοι με κριτικάρουν, με δεδομένο το τι γίνεται μέσα στην πίστα».

 

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Andrea Iannone - με αφορμή τις φοβερές μάχες και τις πολλές επαφές που είχαμε στον αγώνα - ήθελε να βγάλει από μέσα του μια πικρία για το παρελθόν.

Επόμενο άρθρο »

Επιταχυνόμενο φινάλε για το MiniGP Cup 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική νίκη του Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα