• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ποτέ δεν περίμενα
Ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές στην πίστα!
Νέα 23/10/2017 - 11:21

Ο Johann Zarco άγγιξε το δεύτερο βάθρο της φετινής σεζόν στην Αυστραλία, για να έρθει από πίσω ο Vinales και να του το αρπάξει για 16χιλ...

 

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα μέχρι το τέλος, ο Γάλλος τα έδωσε όλα ακόμα και για τη δεύτερη θέση, για να βρεθεί τελικά 4ος, 43χιλ πίσω από τον 2ο Rossi!

 

Παρά το ότι έχασε το βάθρο, ο Zarco έχει πολλά για να χαμογελάει μετά το σημερινό αγώνα!

 

«Ήταν ένας απίστευτος αγώνας και είμαι πολύ χαρούμενος που πάλεψα για τη νίκη, ακόμα κι αν ο Marquez έκανε τη διαφορά στο τέλος».

 

«Η αρχή ήταν δύσκολη κι έπρεπε να κλείσω το γκάζι για ν’ αποφύγω κάποια επαφή, χάνοντας αρκετές θέσεις».

 

«Είχα όμως εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου και πολύ καλή πρόσφυση και ανέκαμψα. Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά και ειδικά το Σάββατο που κάναμε ένα μεγάλο βήμα».

 

«Έζησα στιγμές μέσα στην πίστα που ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα ζήσω! Ο Rossi ήταν πολύ δυνατός στα φρένα κι έκλεινε την πόρτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

«Στον τελευταίο γύρο ήμουν τρίτος και προσπαθούσα για τη δεύτερη θέση και τελικά βρέθηκα 4ος. Κρίμα που έχασα το βάθρο, αλλά εκτιμώ όσα έμαθα. Ήταν ο καλύτερος φετινός αγώνας».

 

«Καλύτερος κι από το Le Mans που ήμουν στο βάθρο, αλλά χωρίς να δώσω μάχες».

 

Πέρα από την απογοήτευση, ο Zarco με τους 13 βαθμούς που πήρε σήμερα, εξασφάλισε τον Τίτλο του καλύτερου Rookie στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αύξησε στους 27β τη διαφορά του από τον Petrux στη βαθμολογία των δορυφορικών.

 

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα, μιας και υπήρχαν κι άλλοι γρήγοροι αναβάτες, όπως ο Jonas ο ομόσταυλός μου, ο Rins και ο Lowes. Το να πάρω τον Τίτλο του Rookie της σεζόν ήταν ο βασικός μου στόχος».

 

«Ο Jonas δεν ήταν εύκολος αντίπαλος κι είχε πάρει μια εκπληκτική δεύτερη θέση στο Sachsenring. Το γεγονός ότι ήμουν κάπως σταθερός με βοήθησε στο στόχο μου».

 

«Τώρα θέλω να κρατήσω την έκτη θέση στη βαθμολογία, κάτι που θα είναι ακόμα καλύτερο από τον Τίτλο του Rookie».

Επόμενο άρθρο »

Σημαντική νίκη του Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πάλεψε... ή σπίτι σου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα