• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πάλεψε... ή σπίτι σου!
Είναι επικίνδυνο, αλλά έτσι είναι!!
Νέα 22/10/2017 - 19:56

Σύμφωνα με τον εξαιρετικό σήμερα στον αγώνα της Αυστραλίας, Valentino Rossi, οι σκληρές μάχες που είδαμε και οι επαφές, είναι η πραγματικότητα του MotoGP!

 

Ο Ιταλός έδωσε τρομερές μάχες μέσα στο Phillip Island και είχε επαφές με τους Marquez, Zarco αλλά και τον Iannone.

 

Ο ίδιος τονίζει ότι είναι επικίνδυνο, αλλά συγχρόνως υπογραμμίζει ότι έτσι έχουν τα πράγματα και όποιος δεν μπορεί... καλύτερα να πάει σπίτι του!!

 

«Έτσι έχουν τα πράγματα... τα επίπεδα επιθετικότητας και επαφών έχουν αυξηθεί πολύ», τονίζει ο Vale που σήμερα επέστρεψε στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το Silverstone.

 

«Ο Zarco είναι πάντα, μα πάντα πολύ επιθετικός και μπορείς να εκνευριστείς και να νευριάσεις μαζί του, αλλά αυτό δεν θ’ αλλάξει κάτι».

 

«Έτσι είναι τώρα το παιχνίδι... αν θέλεις να παίξεις! Είναι πιο επικίνδυνο αλλά έτσι έχουν τα πράγματα κι αν δεν μπορείς, τότε κάτσε στο σπίτι σου!»

Ο Vale είχε το ρυθμό να μείνει μέχρι το τέλος μαζί με τον Marquez και να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά υπογραμμίζει ένα περιστατικό που έγινε με τον Iannone και που του στέρησε αυτή την ευκαιρία.

 

«Από την αρχή είχα καλό ρυθμό και μετά έπρεπε να παλέψω, ειδικά με τον Zarco και μετά και με τον Iannone. Νομίζω είναι οι δυο χειρότεροι να έχεις μάχες μαζί τους!»

 

«Θυμάμαι ότι πάλευα εδώ και με τον Iannone το 2015 και με κέρδισε στον τελευταίο γύρο. Έτσι τα έδωσα όλα, όπως και με τον Zarco, ενώ το διασκέδασα και με τον Marquez».

 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και δουλέψαμε καλά. Ήμουν τυχερός, όπως όλοι, διότι οι συνθήκες ήταν καλές και είδατε σίγουρα τον καλύτερο αγώνα της σεζόν».

 

«Έκανα τη σωστή επιλογή με τα ελαστικά (σ.σ. ένας από τους ελάχιστους με το μεσαίο πίσω) και θεωρώ ότι θα μπορούσα να μείνω με τον Marquez μέχρι τέλους».

«Ήμουν γρήγορος... αλλά θυμάμαι ότι ήμουν σε καλή θέση τη μια στιγμή και την άλλη ήρθε ο Iannone σαν τρελός και ο Marquez έφυγε μπροστά».

 

«Πάντως θα ήταν δύσκολο να κερδίσω, αλλά ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμένα διότι προέρχομαι από μια δύσκολη περίοδο μετά το σπάσιμο του ποδιού μου».

 

«Είναι και ένα καλό αποτέλεσμα για την Yamaha και όλο τον Όμιλο».

 

Η Yamaha επέστρεψε στο βάθρο μετά από τρεις συνεχόμενους αγώνες που δεν είχε κανέναν εργοστασιακό της εκεί, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν πριν από δέκα χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ποτέ δεν περίμενα

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Βγήκαν οι περιορισμοί της GP17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα