• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: Αγώνας 1
Παρθενική νίκη για Rea στην Jerez!
Νέα 21/10/2017 - 17:53

Την πρώτη του νίκη στην πίστα της Jerez πήρε σήμερα ο Jonathan Rea, με τον Marco Melandri να εγκαταλείπει από την πρώτη θέση με τεχνικό πρόβλημα!

 

Μια σύγκρουση ανάμεσα σε Badovini και Raffaele de Rossa οδήγησε σε διακοπή τον Αγώνα και επανεκκίνηση μερικά λεπτά αργότερα.

 

Δυνατός ο Melandri, κατάφερε στον έκτο γύρο να τεθεί επικεφαλής και γρήγορα να χτίσει μια διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον Rea.

 

Οι δυο αναβάτες έκαναν γρήγορους γύρους, με τον Melandri όμως να καταφέρνει να διατηρεί πάντα μια σχετικά καλή διαφορά από τον αντίπαλό του.

 

Τότε όμως ήρθε η καταστροφή! Μόλις τέσσερεις γύρους πριν το τέλος, η Ducati πρόδωσε τον Melandri που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με τεχνικό πρόβλημα.

 

Αυτό έδωσε την πρωτοπορία στον Jonathan Rea που κράτησε πίσω του τους Davies και Sykes για να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Jerez!

 

Ο Davies είχε καταφέρει στην αρχή του αγώνα να νικήσει τον Rea και να μείνει μπροστά του, στο τέλος όμως συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

 

Για μια ακόμη φορά όμως ήταν μπροστά από τον Tom Sykes και μείωσε κι άλλο τη διαφορά του από τον οδηγό της Kawasaki, με τον οποίο δίνει μάχη για τη 2η θέση στη βαθμολογία.

 

Το δίδυμο της Yamaha, ο Alex Lowes και ο Michael Van der Mark, ήταν κοντά στις θέσεις του βάθρου, αλλά όχι τόσο ώστε να μπορέσουν να φανούν απειλητικοί στο τέλος.

 

Έτσι ο Βρετανός άσος πήρε την τέταρτη θέση, κρατώντας πίσω του τον Ολλανδό ομόσταυλό του.

 

Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Sylvain Guintoli στα SBK, με τον Γάλλο να παίρνει μια καταπληκτική 6η θέση με την ιδιωτική Kawasaki του.

 

Ο Guintoli ήταν 11’’ πίσω από τον Rea αλλά κράτησε άνετα πίσω του το δίδυμο της Aprilia, με τον Lorenzo Savadori στην 7η θέση και τον Eugene Laverty στην 8η.

 

Οι Xavi Fores (Ducati) και ο Roman Ramos (Kawasaki) ήταν οι δυο αναβάτες που έκλεισαν τη δεκάδα στην Ισπανική πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ήθελα κάτι καλύτερο

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Με γεμίζει αυτοπεποίθηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα