• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: ΕΔ3
Πρώτος στο βρεγμένο ο Marquez
Νέα 21/10/2017 - 05:15

Όπως και στο Motegi πριν από μια εβδομάδα, έτσι και στο Phillip Island τώρα, ο Marc Marquez ήταν πολύ γρήγορος σε όλες τις συνθήκες.

 

Ο Ισπανός δεν απέφυγε μια πτώση σήμερα, την 24η του από την αρχή της σεζόν, όμως χάρη στο 1:38.522 δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στο βρεγμένο.

 

Η κατάσταση της πίστας πάντως βελτιωνόταν προς το τέλος, μετά την αρκετά έντονη βροχή που έπεσε σε κάποια σημεία της.

 

Ο Ισπανός ήταν 0.461δ πιο γρήγορος από τον δεύτερο, τον Johann Zarco που έδειξε και πάλι ότι είναι πολύ ικανός όταν στεγνώνει η πίστα.

 

Πάρα πολύ καλή ήταν η παρουσία του Pol Espargaro, ο οποίος έβαλε την ΚΤΜ του στην τρίτη θέση, μπροστά από την Ducati του Karel Abraham!

 

Έτσι είχαμε τέσσερεις κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις, με τον Abraham να είναι η καλύτερη Ducati, 0.144δ μπροστά από την GP17 του Danilo Petrucci.

 

Η δεύτερη Honda στη λίστα με τους χρόνους ήταν του Dani Pedrosa στην έκτη θέση, αλλά και 1’’ από την κορυφή και τον Marquez.

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Cal Crutchlow, με τον Andrea Dovizioso να ακολουθεί και να είναι 1,2’’ πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

Σε αυτές τις συνθήκες οι Ducati ήταν ανεβασμένες και ο Hector Barbera ήταν η τέταρτη κόκκινη μοτοσυκλέτα στη δεκάδα, την οποία έκλεισε ο Jack Miller.

 

Αναμενόμενες δυσκολίες για την Yamaha στη βροχή, με τον Valentino Rossi και τον Vinales να είναι στην 12η και 13η θέση αντίστοιχα, πίσω από τον Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ2017 SBK, φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα