• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το άγχος υπάρχει!
Αλλά προσποιούμαι ότι δεν παίζεται ο Τίτλος
Νέα 20/10/2017 - 15:45

Ευδιάθετος ήταν με το τέλος της σημερινής ημέρας στην Αυστραλία ο Marc Marquez, με τον Ισπανό της Repsol Honda να έχει τη 2η θέση, πίσω από τον Aleix Espargaro.

 

Τα πάντα πήγαν σύμφωνα με τα πλάνα που είχε κάνει και αυτή τη φορά κατάφερε να αποφύγει την πτώση, δείχνοντας εξαιρετικό ρυθμό τόσο το πρωί, όσο και το μεσημέρι.

 

«Όταν παίζεται το Πρωτάθλημα και φτάνεις σε μια νέα πίστα, φροντίζεις όλα να πάνε σύμφωνα με το σχέδιο», ξεκίνησε να λέει χαμογελαστός ο 24χρονος άσος.

 

«Εδώ ξεκινήσαμε με το δεξί και η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα ήταν καλή. Αύριο πρέπει να βελτιώσουμε τη σταθερότητά μας στις γρήγορες στροφές και να διατηρήσουμε το γρήγορο ρυθμό μας».

 

Το πρόσωπό του αποπνέει έναν αέρα σιγουριάς και ικανοποίησης με το τέλος της πρώτης ημέρας στην Αυστραλία.

 

«Όταν ξεκινάς με το δεξί όλα είναι πιο εύκολα. Ήμουν ανταγωνιστικός στις αριστερές στροφές και είχα καλή πρόσφυση με τα ελαστικά παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες».

 

Μπορεί να έχασε την πρώτη θέση από τον Aleix, όμως για τον Marc αυτό δεν ήταν έκπληξη, αλλά ούτε και κάτι που τον ανησύχησε.

 

«Έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός και δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που μετράει εδώ όμως είναι ο ρυθμός αγώνα και όχι ο ένας γύρος».

 

Ήταν μια πολύ καλή ημέρα σήμερα για τον Marquez, ο οποίος όμως δεν ξεχνά και τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο.

 

«Στόχος είναι να τερματίσουμε μπροστά από τον Andrea. Είδα ότι η Ducati προσανατολίζεται στο μαλακό ελαστικό για τον αγώνα. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τη θερμοκρασία».

 

«Θεωρώ ότι και ο Vinales θα μπορούσε να είναι στη μάχη για τη νίκη την Κυριακή», προσθέτει ο Marquez.

 

Υπάρχει όμως κι ένας άλλος παράγοντας, ένας άλλος αντίπαλος που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

 

«Το άγχος είναι πάντα εκεί, αλλά αγωνίζομαι σαν να μην παίζεται ο Τίτλος. Αν συνεχίσει έτσι ο Dovi, θα είναι στους διεκδικητές του Τίτλου και στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Οι δυνατότητές μου;

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Είμαι υπερήφανος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα