• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: ΕΔ1
Κυρίαρχος ο Rea το πρωί
Νέα 20/10/2017 - 14:43

Ο Jonathan Rea δεν είχε κανένα πρόβλημα να κυριαρχήσει με το καλημέρα και στην πίστα της Jerez, στον προτελευταίο Γύρο του Πρωταθλήματος.

 

Γρήγορος πάνω στην Ninja του, ο Rea  κατάφερε να πάρει την 1η θέση με διαφορά στα έξι δέκατα από τον δεύτερο, παρά το ότι ο ανταγωνισμός προσπάθησε στο τέλος να αντιδράσει.

 

Τέσσερεις διαφορετικοί οδηγοί κυνήγησαν την πρώτη θέση στα τελευταία 15 λεπτά στην Jerez, που εδώ και λίγες εβδομάδες έχει καινούργια άσφαλτο.

 

Στο προηγούμενο διάστημα ο Rea ήταν σταθερός στο 1:41, στο τέλος όμως έκανε το 1:40.598 για να πάρει την πρώτη θέση και στη συνέχεια κατέβηκε κι άλλο, στο 1:40.291.

 

Έτσι, ο πιο κοντινός του αντίπαλος - ο Alex Lowes της Yamaha - έμεινε έξι δέκατα πίσω από τον Ιρλανδό που δείχνει για πολλοστή φορά φέτος ανίκητος.

 

Μπορεί να έχασε περίπου το μισό χρόνο των ΕΔ1 από τεχνικό πρόβλημα, όμως ο Marco Melandri επανήλθε δυνατός στο τέλος και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

 

Βελτιώνοντας τους χρόνους του στο τέλος, ο Eugene Laverty κατάφερε να βάλει την Aprilia του στην 4η θέση, μπροστά από τον Michael Van der Mark (Yamaha).

 

Στην έκτη θέση, ο Roman Ramos ήταν ο καλύτερος Ισπανός στις ΕΔ1 σήμερα το πρωί, ενώ κατάφερε να είναι και μπροστά στους χρόνους για λίγο, πάνω στην Kawasaki του.

 

Πιο πίσω από το αναμενόμενο ο Chaz Davies, δεν πήρε κάτι καλύτερο από την 7η θέση στις ΕΔ1 αλλά και πάλι ήταν μπροστά από τον Sykes, τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τη 2η θέση.

 

Ανάμεσα στους δυο οδηγούς, στην 8η θέση, ήταν ο Jordi Torres (BMW) με τον Lorenzo Savadori (Aprilia) να κλείνει τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Είμαι υπερήφανος

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Είμαι γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα