• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: ΕΔ2
Ο Aleix κέρδισε για 5χιλ τον Marquez
Νέα 20/10/2017 - 09:13

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας πέτυχε ο εξαιρετικός Aleix Espargaro, αφήνοντας πίσω του για μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Marc Marquez.

 

Καταπληκτική η παρουσία του Aleix σήμερα το μεσημέρι, μιας και από την 12η θέση το πρωί κατάφερε ν’ ανέβει στην πρώτη στις ΕΔ2.

 

Βέβαια είχε και τη βοήθεια των Vinales και Dovizioso που βρήκε μπροστά του στον 5ο του γύρο, που αποδείχθηκε ο ταχύτερος της σημερινής ημέρας.

 

Και οι τρεις αυτοί οδηγοί είχαν τα μεσαία ελαστικά της Michelin. Με αυτά το πρωί ο Marquez είχε πάρει την πρώτη θέση.


Στις ΕΔ2 πάντως ο 24χρονος οδηγός της Honda δοκίμασε το μαλακό πίσω ελαστικό, το οποίο συνδύασε στην αρχή με το μεσαίο μπροστά και στο τέλος με το σκληρό.

 

Με αυτό κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του στα 5χιλ από τον Aleix, χωρίς όμως στη συνέχεια να καταφέρει να περάσει μπροστά από τον συμπατριώτη του.

 

Ο Marquez ήταν ο μόνος που έβαλε το σκληρό μπροστά, έστω και για λίγους γύρους στο τέλος του 45λεπτου.

 

Την τριάδα των πρώτων συμπλήρωσε ο μεγάλος αντίπαλος του Marc Marquez στη μάχη για τον Τίτλο, ο Andrea Dovizioso, με διαφορά μόλις 97χιλ από την κορυφή!

 

Δεν απέφυγε την πτώση σήμερα ο Vinales, ο οποίος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και πήρε τελικά την 5η θέση, πίσω από τον Cal Crutchlow.

 

Ο ομοσταυλός του στην Yamaha, ο Valentino Rossi - όπως και ο Lorenzo - θα ελπίζει να μην επαληθευθούν οι αυριανές προβλέψεις για βροχή, καθώς δεν μπήκαν στη δεκάδα.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Jack Miller που κατάφερε να πάρει την 6η θέση την πρώτη ημέρα στην πατρίδα του, έχοντας σπάσει το πόδι του πριν από 18 ημέρες!

 

Όλοι οι οδηγοί βελτίωσαν τους χρόνους τους στις ΕΔ2. Στη δεκάδα μπήκαν και οι Iannone, Zarco, Pedrosa και Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Μοto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα