• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Γλυκιά νίκη!
Αλλά όχι αρκετή!!
Νέα 17/10/2017 - 14:48

Δεν είναι πολλοί οι οδηγοί που μπορούν να υπερηφανευτούν ότι έχουν νικήσει τον Marquez στην τελευταία στροφή ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

 

Ο Andrea Dovizioso όμως τα έχει καταφέρει δυο φορές, με σχεδόν ίδιο τρόπο και παραμένει πολύ κοντά στον πρώτο του Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Είναι πολύ δυνατός κι ο καλύτερος σε αυτές τις μάχες. Τον βοηθά και η μοτοσυκλέτα του».

 

«Εγώ από την άλλη είμαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος όταν κάνω κάτι. Ήταν ωραία, γλυκιά νίκη, αλλά δεν είναι αρκετή για τον Τίτλο».

 

«Όταν παλεύεις με τον Marc το καρδιοχτύπι πάει πάνω από τα 200 γιατί είναι πολύ δυνατός κι ο καλύτερος στο να προετοιμάζει προσπεράσεις».

 

Συνεχίζοντας για τη μάχη του με τον Marquez, ο Dovi αποκάλυψε ότι ο αντίπαλός του είχε μια στιγμή και στην 7, προτού κάνει το μεγάλο λάθος στην 8.

 

«Παραλίγο να πέσει στην 7 κι έκοψε, αλλά στην 8 ήταν χειρότερα τα πράγματα γιατί επιτάχυνε ήδη. Δεν περίμενα να κάνει το λάθος, όμως ήξερα ότι ήταν στο όριο μιας και δεν είχαμε πρόσφυση».

 

«Δεν είχαμε λάστιχο και σπίναρε και στην ευθεία. Νομίζω ότι έχουμε και περισσότερη δύναμη από την Honda, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το διαχειριστώ».

 

«Από την τηλεόραση δεν φαίνεται. Νομίζει κανείς ότι δεν παίρνω ρίσκα. Σίγουρα δεν πήρα τόσα όσα ο Marquez ή άλλοι».

 

«Όμως φαίνεται ότι είμαι άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν είναι έτσι. Στα μισά του αγώνα δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο ο Marc ή ο Danilo».

 

«Έπρεπε να πάρω ρίσκα για να μείνω κοντά τους. Αλλά έχω καλά ισορροπημένη μοτοσυκλέτα και ήξερα πριν τον αγώνα που έπρεπε να είμαι καλύτερος».

Επόμενο άρθρο »

Μάλλον επιστρέφει ο Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν είναι στο χέρι μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα