• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν είναι στο χέρι μου
Πρέπει να γίνουν διάφορα για να κερδίσω
Νέα 17/10/2017 - 12:51

Από την πρώτη στιγμή που βλέπαμε τις προβλέψεις για βροχή την ημέρα του αγώνα, γνωρίζαμε ότι στην Yamaha θα είχαν μια δύσκολη Κυριακή.

 

Δυστυχώς για τον Maverick Vinales οι λύσεις δεν ήρθαν το Σ/Κ και στη γεμάτη νερό πίστα του Motegi χτες, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την ένατη θέση.

 

Έτσι η υπόθεση Τίτλος απομακρύνθηκε πολύ και όπως παραδέχεται ο ίδιος, τώρα ελπίζει σε ατυχία των αντιπάλων του για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

 

«41 βαθμοί διαφοράς είναι πολλοί (σ.σ. και απομένουν 75 συνολικά)», υπογράμμιζε χτες ο Vinales.

 

«Τώρα χρειάζομαι άλλα να γίνουν για να κερδίσω τον Τίτλο. Πάντως αφού είμαστε μαθηματικά μέσα, θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

 

«Πίεσα και τα έδωσα όλα, ειδικά στην αρχή που ένοιωθα καλύτερα. Αλλά ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Ήταν πολύ δύσκολο να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα».

 

Τα προβλήματα της Μ1 στη βροχή είναι γνωστά, καθώς δεν έχει καθόλου πρόσφυση. Πότε το συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ο Vinales;

 

«Ήδη στην Αργεντινή, στο βρεγμένο κατάλαβα ότι η μοτοσυκλέτα δεν πήγαινε καλά. Μετά στο Assen, στο Sachsenring αλλά και στην Aragon, δυσκολευόμασταν πολύ».

 

Δυστυχώς, για τον Vinales, τα επόμενα GP σε Αυστραλία και Μαλαισία είναι επίφοβα για παρόμοιες συνθήκες με την Κυριακή στην Ιαπωνία.

 

Ο Ισπανός πάντως δεν χάνει το χιούμορ του: «Αν βρέχει κι εκεί, θα κάτσω στο κρεβάτι μου», είπε αρχικά όταν τον ρώτησαν αν έχει κάποια ιδέα του τι να κάνει.

 

«Όχι... όχι γιατί είναι δύσκολο να πεις κάτι χωρίς να είσαι πρώτα εκεί. Σίγουρα όλη τη χρονιά δυσκολευόμαστε πολύ στο βρεγμένο».

 

«Δεν θεωρώ ότι είμαι αργός στη βροχή... κανονικά είμαι αρκετά γρήγορος. Είναι περίεργο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Γλυκιά νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Σφιγμένος και αργός ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα